Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
- pocitujlasku
Mnohokrát zastavím za riťou "nakupujúcej paničky" a milo ju upozorním, že tento produkt, ktorý si ona vybrala ja nechcem - a pchá mi ho silou/mocou do môjho kočíka v domnení,že ja som tam ten JEJ
Ja mám z toho zábavu
Vždyť je to sranda. Snad jsme chlapi a něco sneseme, ne?
Ano a to CO NEJVÍC NECHTĚNĚ tak razantně, aby vozejk svým madlem/"beranama" dotyčnýho geronta co nejvíc krosčekoval. Ono totiž najetí vozejkokošem zezadu na achilovky je tak nepříjmená a bolavá věc, že se vždycky reflexívně = vlastní vůlí neovladatelně prohnu ... Už mám takhle na "kontě" jednoho agresívního dědka, posazenýho na podlahu několik metrů zpátky a obdobně bezohlednou herdekbabu, kterou po mojí "zpětný gluteomaximový reakci" praštila přes hubu její vlastní berle, původně položená navrchu na vozejku do pozice příďový hlavňový výzbroje. Matičky, nechávající dětičky dupat v botách ve vnitřním prostoru koše irituju dotazem, jestli po vyndání potomka ten košík aspoň umejou od toho, co má jejich svišť na botách a na překážející v uličkách používám hubou vyluzovanej zvuk poplachu ze startrekový Enterprise: https://www.youtube.com/watch?v=dV8S_2lwDkQ, případně tu rychlejší sekvenci kolísavýho tónu sanitek: https://youtu.be/s5bwBS27A1g?t=16 . Obzvlášť ta "sanitka" zapískaná co nejhlasitějším způsobem má často efekt výstřelu do vrabců, jak se rozlítnou na všecky strany ...ransom píše:"Když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem..." V tom případě mu (nechtíc) drcnu prdelí nazpátek. ...?
A kutilmile - nelituju tě
- martinkopp
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to více nevypovídá o onom nakupujícím, než o ostatních. Ostatně, mně se rovněž nic strašného neděje, na 89 nákupů kdy se nic nestane připadne jeden, kdy do mě někdo drkne nebo něco takového.