Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ferdislav

#961 Příspěvek od ferdislav »

V tom je ta krása, že každý jsme jiný
pocitujlasku

#962 Příspěvek od pocitujlasku »

dred: toto bohuzial nie je zalezitost len dochodcov. Ja to vidim u vsetkych vekovych a aj (podla oblecenia) "financnych" vrstiev. Vozik na jednej strane, osoba (zena, chlap, kon...) v strede a obzera si tovar na druhej strane. Ak sa neponahlam, tak schvalne zastavim a ticho stojim, ci docvakne.
No vidis, a tak si sa bal
ransom

#963 Příspěvek od ransom »

Mě baví peskovat lidi, kteří do košíku postaví spratka v botičkách. Čumí vždycky jak dementi.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
workhard
Kontaktovat uživatele:

#964 Příspěvek od workhard »

Já miluju, když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem, nejspíš asi ve snaze urychlit odbavování...
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
dred

#965 Příspěvek od dred »

pocitujlasku - pokiaľ sa nejedná o staršieho občana, ako som ja... potichu odtlačím ten jeho "kočík" aj k tretiemu regálu ... a keď ma náhodou zbadá- len sa "ospravedlnením" že som si nevšimol a zavadzal... moja sa nato hnevá..ale ja sa bavím.. ja som pri spoločných nákupoch len sprievodca a "platiteľ" nákupu.. tak sa bavím iným spôsobom..
Mnohokrát zastavím za riťou "nakupujúcej paničky" a milo ju upozorním, že tento produkt, ktorý si ona vybrala ja nechcem - a pchá mi ho silou/mocou do môjho kočíka v domnení,že ja som tam ten JEJ :lol:
Ja mám z toho zábavu :lol:
ransom

#966 Příspěvek od ransom »

"Když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem..." V tom případě mu (nechtíc) drcnu prdelí nazpátek. Nebo polekaně zařvu a vyděšeně se otočím. Nebo zavrčím "co děláš krávo - jé, pardon, já myslel, že mi zase manželka sahá na prdel." Nebo mu začnu strkat věci zpátky do koše a oznámím mu, že má trestné minuty. Nebo vypísknu "úchyl!".
Vždyť je to sranda. Snad jsme chlapi a něco sneseme, ne?
p32

#967 Příspěvek od p32 »

ransom píše:Mě baví peskovat lidi, kteří do košíku postaví spratka v botičkách. Čumí vždycky jak dementi.
Nečumí, oni jsou opravdoví dementi.
p32

#968 Příspěvek od p32 »

workhard píše:Já miluju, když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem, nejspíš asi ve snaze urychlit odbavování...
Jestli to náhodou nebude tvá chyba. Zamysli se nad tím, čím toho geronta přitahuješ. :lol:
ransom

#969 Příspěvek od ransom »

Když v Kauflandu prodávali cyklodoplňky, občas jsem si dal na kraj vozíku balonkový klakson a na nic netušící překážející troubil.
EKKAR

#970 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:"Když na mě geront ve frontě u kasy zezadu najíždí vozíkem..." V tom případě mu (nechtíc) drcnu prdelí nazpátek. ...?
Ano a to CO NEJVÍC NECHTĚNĚ tak razantně, aby vozejk svým madlem/"beranama" dotyčnýho geronta co nejvíc krosčekoval. Ono totiž najetí vozejkokošem zezadu na achilovky je tak nepříjmená a bolavá věc, že se vždycky reflexívně = vlastní vůlí neovladatelně prohnu ... Už mám takhle na "kontě" jednoho agresívního dědka, posazenýho na podlahu několik metrů zpátky a obdobně bezohlednou herdekbabu, kterou po mojí "zpětný gluteomaximový reakci" praštila přes hubu její vlastní berle, původně položená navrchu na vozejku do pozice příďový hlavňový výzbroje. Matičky, nechávající dětičky dupat v botách ve vnitřním prostoru koše irituju dotazem, jestli po vyndání potomka ten košík aspoň umejou od toho, co má jejich svišť na botách a na překážející v uličkách používám hubou vyluzovanej zvuk poplachu ze startrekový Enterprise: https://www.youtube.com/watch?v=dV8S_2lwDkQ, případně tu rychlejší sekvenci kolísavýho tónu sanitek: https://youtu.be/s5bwBS27A1g?t=16 . Obzvlášť ta "sanitka" zapískaná co nejhlasitějším způsobem má často efekt výstřelu do vrabců, jak se rozlítnou na všecky strany ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
martinkopp

#971 Příspěvek od martinkopp »

Položte si otázku: Opravdu si myslíte, že tady (i kdekoliv jinde) někoho zajímají vaše zážitky z fronty z kauflandu?
ransom

#972 Příspěvek od ransom »

Tebe si škrtám.
Cust

#973 Příspěvek od Cust »

Jo, je to zajímavé téma, já když třeba procházím obchodem, tak mi vůbec nevadí, že nakupují i ostatní lidé. A když stojím frontu před pokladnou, tak s překvapením zjišťuji, že se mi nic neděje - nikdo na mě nepiští, neječí, nenaráží... Na pokladní/pokladního se usměju a pozdravím. 8-) Zvláštní, asi žiju v jiném světě.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#974 Příspěvek od Hubert_79 »

Někdo holt prožívá hotovou apokalypsu, když jde nakupovat.
Jestli to více nevypovídá o onom nakupujícím, než o ostatních. Ostatně, mně se rovněž nic strašného neděje, na 89 nákupů kdy se nic nestane připadne jeden, kdy do mě někdo drkne nebo něco takového.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
ransom

#975 Příspěvek od ransom »

Vy nečtete noviny? Je to každodenní drama.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“