Falošná kaptonová páska

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
PotPalo

Falošná kaptonová páska

#1 Příspěvek od PotPalo »

Falošná Kaptonová páska z aliexpress, táto, šírka 10mm. Je to obyčajná izolepa so žltým lepidlom, hneď sa topí. Škoda že som ju neodskúšal skôr, lehotu na otvorenie sporu som zmeškal o pár dní. Tiež som si mohol prečítať nejaké recenzie s jednou hviezdičkou... ale keď sa jeden ponáhľa a vidí dobré celkové hodnotenie, tak nepátra.

edit: odkaz opravený
Přílohy
fake kapton.jpg
fake kapton.jpg
Naposledy upravil(a) PotPalo dne 27 pro 2024, 13:05, celkem upraveno 2 x.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od otakarv »

Nějak se mi nechce zobrazit stránka po kliknutí na odkaz.
ransom

#3 Příspěvek od ransom »

Nemohlo se stát, že v hlavičce nabidky byl kapton, a v nabídce samotné více typů pásky?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
ferdislav

#4 Příspěvek od ferdislav »

Michal22

#5 Příspěvek od Michal22 »

Na TME je 4x dražší, ale asi se nespálíš.
Budiž to ponaučení pro tebe na příště, a je fajn, že se podělíš, aby nenaletěl někdo další?
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
rnbw

#6 Příspěvek od rnbw »

Cinan dokaze vzdy prekvapit nejakym novym ojebom...
Milan_F

#7 Příspěvek od Milan_F »

Šak ten prodejce má hodnocení 90,9%. A 17 recenzí, s tím, že páska není teplu odolná. Tvoje blbost žes tam koupil.
Přílohy
Screenshot_4.jpg
Screenshot_4.jpg
Screenshot_3.jpg
Screenshot_3.jpg
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od otakarv »

Však PotPalo psal ve svém příspěvku
Tiež som si mohol prečítať nejaké recenzie s jednou hviezdičkou... ale keď sa jeden ponáhľa a vidí dobré celkové hodnotenie, tak nepátra.
Každopádně není to až tak závratná suma ale i mě by to sralo jak mě číňan odrbal.
Mi se také stává že čím víc si dávám pozor, čím více vybírám tak někdy na to doplatím. :?
PotPalo

#9 Příspěvek od PotPalo »

Odkaz opravený. Páska mala hodnotenie 4.8 hviezdičky z 467 Reviews, tak som to moc neštudoval. Akurát ma serie že som im dal 5 hviezdičiek bez toho že by som pásku odskúšal (ale písal som že neodskúšaná). Teraz som doplnil druhé hodnotenie že je to šmejd.

Ponaučenie: veci ihneď odskúšať. Keď na to nieje čas, nedávať ani hodnotenie.
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Zaky

#10 Příspěvek od Zaky »

Tenhle ojeb mi už Číňan také v minulosti poslal, mě to otestovat napadlo a úspěšně jsem to vyreklamoval.
Krátce před tím, než se to rozbilo, tak to ještě fungovalo...
Celeron

#11 Příspěvek od Celeron »

Ono jde taky o to, jestli ty hodnocení nejsou nějak, někým upravovaný...
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Milan_F

#12 Příspěvek od Milan_F »

Jasně, všichni se spikli... :roll:
Zatim se mi na Alíku nestalo, že by nebylo zobrazeno mizerné hodnocení. Aliexpress není prodejce. Narozdíl od tuzemských ešopů, který nelichotivý hodnocení vůbec nezveřejní nebo upraví (Tipa, obchod-vtp, atd).
Počet hvězdiček není vypovídající. Pitomci dávají 5 hvězd i za to, že zgarb přijde poštou. Chce to koukat na procenta hodnocení prodejce. Při hodnocení pod 95% vůbec u takového prodejce nekupovat. Dále na jednohvězdičková hodnocení a na počet prodaných kusů. Pokud je počet prodaných kusů nízký, jít jinam.
Celeron

#13 Příspěvek od Celeron »

Nevím jak na Alíku ale na E-Bay se mý špatný ohodnocení nikdy u prodejce neobjevilo. Na HobbyKingu to samý. Z jinech PRCáků jsem nic nebral. U českých se moje textový ohodnocení během pár dní promazalo a upravilo. Tak proč by měl být Alík vyjímkou?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Mysteri

#14 Příspěvek od Mysteri »

Možno OT: Kto zháňa vonkajšie obaly na LP, tak mám overenú už viac krát cez Allegro firmu TDK - Opakowania. Majú aj vnútorné, tie však overené nemám, tie som nakupoval inde. https://allegro.sk/ponuka/obaly-folie-n ... 6986459715
Obaly sú o niečo väčšie, než obal samotnej LP, na druhej strane, v pohode sa do neho zmestí aj 2LP, prípadne, ako som dal ja, 3LP Návštevný den 1,2,3, čiže sú pohromade. Folia je priehľadná, nie je matná. Už som ich spotreboval 350ks v rámci ultrazvukovej kúry mojej celoživotnej zbierky LP..
samponek

#15 Příspěvek od samponek »

Když napíšeš na Aliku špatné hodnocení, prodejce se ho nemůže zbavit, zbaví se ho jenom tím, že stránku smaže a založí ji znovu, ale tím zmizí všechny hodnocení a všechny recenze, hvězdičky, všechny fotky, všechny procenta.

Kaptonku kupuju v oficiálním obchodě YX, tam jsou pravé.
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“