Falošná kaptonová páska
Moderátor: Moderátoři
Falošná kaptonová páska
edit: odkaz opravený
https://vi.aliexpress.com/item/1005007518587827.html
Budiž to ponaučení pro tebe na příště, a je fajn, že se podělíš, aby nenaletěl někdo další?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně není to až tak závratná suma ale i mě by to sralo jak mě číňan odrbal.Tiež som si mohol prečítať nejaké recenzie s jednou hviezdičkou... ale keď sa jeden ponáhľa a vidí dobré celkové hodnotenie, tak nepátra.
Mi se také stává že čím víc si dávám pozor, čím více vybírám tak někdy na to doplatím.
Ponaučenie: veci ihneď odskúšať. Keď na to nieje čas, nedávať ani hodnotenie.
Zatim se mi na Alíku nestalo, že by nebylo zobrazeno mizerné hodnocení. Aliexpress není prodejce. Narozdíl od tuzemských ešopů, který nelichotivý hodnocení vůbec nezveřejní nebo upraví (Tipa, obchod-vtp, atd).
Počet hvězdiček není vypovídající. Pitomci dávají 5 hvězd i za to, že zgarb přijde poštou. Chce to koukat na procenta hodnocení prodejce. Při hodnocení pod 95% vůbec u takového prodejce nekupovat. Dále na jednohvězdičková hodnocení a na počet prodaných kusů. Pokud je počet prodaných kusů nízký, jít jinam.
Obaly sú o niečo väčšie, než obal samotnej LP, na druhej strane, v pohode sa do neho zmestí aj 2LP, prípadne, ako som dal ja, 3LP Návštevný den 1,2,3, čiže sú pohromade. Folia je priehľadná, nie je matná. Už som ich spotreboval 350ks v rámci ultrazvukovej kúry mojej celoživotnej zbierky LP..