Poptávka návrhu a realizace DPS

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
cechpk

Poptávka návrhu a realizace DPS

#1 Příspěvek od cechpk »

Zdravím všechny přítomné
A přicházím s prosbou o pomoc. Potřeboval bych navrnout dps a případně zrealizovat jedná se o desku s pár kousky jedná se o preamp. Potřeboval bych jen udělat návrh zrealizovat desku a osadím si to už sám. Potřebuji to pro 2 kanály.
Předem děkuji za případné návrhy řešení
Přílohy
t_preamp_mp3aux_371.png
t_preamp_mp3aux_371.png
Milan_F

#2 Příspěvek od Milan_F »

Čtverečkovanej papír, tužku, gumu a jedu! :roll:
cechpk

#3 Příspěvek od cechpk »

Přesně tuhle odpověď jsem čekal :))) S Novou ženou jsem pozbyl poslední zbytky hrdosti a zcela ztratil dílnu tak tím to se obracím na ty kde je ještě svět v pořádku ...
Hill
Administrátor

#4 Příspěvek od Hill »

Nebo na prkýnku, než vyzkoušíš ten hvězdičkovaný odpor, se kterým to bude hrát stejně hlasitě, jako z jiných zdrojů signálu, plošňáky si můžeš navrhnout až pak:
multivibrátor narychlo.
To na tom prkýnku samozřejmě není tento předzesilovač, ale simulátor signálu z přerušovače Trabanta s alternátorem, ke kterému jsem to měl daleko, a potřeboval jsem předseřídit hysterezi zavírače volnoběžné trysky.
Ale má to taky dva tranzistory a pár kousků bižuterie okolo.
msar

#5 Příspěvek od msar »

Měl bys upřesnit, jaká pouzdra mají mít součástky -vývodové, SMD velikost? Nebo jestli chceš použít konkrétní šuplíkové zásoby; taky podle krabičky určit rozměr DPS; výstupy na konektor, svorkovnice, pájecí ploška apod.
Milan_F

#6 Příspěvek od Milan_F »

Takže svět, kde se každý snaží sám něco vymyslet a vytvořit není podle tebe v pořádku? 8O
cechpk

#7 Příspěvek od cechpk »

Psal jsem že se obracím na ty co můžou tvořit vymýšlet protože tam svět v pořádku je...
cechpk

#8 Příspěvek od cechpk »

msar píše:Měl bys upřesnit, jaká pouzdra mají mít součástky -vývodové, SMD velikost? Nebo jestli chceš použít konkrétní šuplíkové zásoby; taky podle krabičky určit rozměr DPS; výstupy na konektor, svorkovnice, pájecí ploška apod.
Jasně moje představa je aby se to vešlo do téhle krabičky https://www.gme.cz/v/1507689/maszczyk-k ... a-plastova
Vstup a výstup na 3.5mm zdířku Stereo do dps na pouzdrech mi nesejde tedy smd asi určitě ne. max ledka jako indikaci zapnutého stavu ale stejně to bude někde schované a napájení budu řešit tak že se někde připíchnu na spínané + z palubní sítě auta
samec

#9 Příspěvek od samec »

Přílohy
preamp.png
preamp.png
Yarda1

#10 Příspěvek od Yarda1 »

Hill píše:Nebo na prkýnku, než vyzkoušíš ten hvězdičkovaný odpor, se kterým to bude hrát stejně hlasitě, jako z jiných zdrojů signálu, plošňáky si můžeš navrhnout až pak:
multivibrátor narychlo.
V době her a malin nezralých jsem využil lustrsvorky, snad jsem si je dokonce přišrouboval na kus překližky a přidal jsem k nim pár zdířek. Teď by se asi tranzistorům musely prodloužit nožičky.
Přílohy
lustr.JPG
lustr.JPG
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
masar

#11 Příspěvek od masar »

cechpk píše:Psal jsem že se obracím na ty co můžou tvořit vymýšlet protože tam svět v pořádku je...
Neobviňuj svět, obviňuj sebe.
Logika: Mám zakázáno vymýšlet/tvořit, ale poskládám si to, i když dílnu nemám...
:wink:
Zmije

#12 Příspěvek od Zmije »

Počítač, kreditku a hlavu ještě máš?
Pokud ano, bež na https://jlcpcb.com mají tam možnost nakreslit DPS v EASYEDA, rovnou ti ji vyrobí a osadí. Na true hole bych se vykašlal, tranzistor v SOT-23 a 0805 kondíky a odpory jsou v pohodě, je to levnější, případně nemusíš desku vrtat, když to vyrábíš sám.
Michal22

#13 Příspěvek od Michal22 »

Stačilo by takhle?
Přílohy
AMP_15dB.jpg
AMP_15dB.jpg
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22

#14 Příspěvek od Michal22 »

Případně varianta v povrchové montáži (rezistory 1206, tranzistor SOT23-3):
Přílohy
AMP_15dB_SMT.jpg
AMP_15dB_SMT.jpg
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
samec

#15 Příspěvek od samec »

To má byť nejaká avantgarda, či prečo sú tie súčiastky tak rozhádzané? A načo tak veľký plošak? Tie veľké vzdialenosti medzi súčiastkami sú kvôli chladeniu?

Ak nemáš cit pre návrh plošakov, tak tvoje čmáranice budú vždy len čmáranice, bez ohľadu na to, v akom sofistikovanom softvéri ich načmáraš.

Ono tu v tomto prípade je to úplne jedno, ale neskutočne ma vytáča, ak takéto čmáranice vidím v profi zariadeniach od "profi" výrobcov.
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“