JirkaZ píše: No, mně se článek zobrazuje úplně normálně a přehrává se i tamní audioverze.
Linux, Firefox.
Nemusím se nikam přihlásit a tedy nejsem, nepoužívám při běžné práci žádné účty, vůbec nemám ksichtoknihu, NYT jsem nikdy předtím nenavštívil, FF mám "obložený" spoustou doplňků proti šmírování. Linux a FF zmiňuju jednak pro úplnost informace, druhak kvůli tomu, že s velkou pravděpodobností můžeme vyloučit různá zavirování PC apod.martinkopp píše: Pro přečtení se tam musíš registrovat nebo přihlásit účtem facebooku a spol. Jinak se dál nedostaneš. Jestli je následně článek zdarma netuším, registrovat se mi tam jen kvůli tomu nechce a účet u facebooku google... nemám. Fakt že tobě tvůj prohlížeč uvedenému plátku sdělil tvou totožnost automaticky, nebo s to jen nevědomky odklikal, nemá s linuxem a firefoxem nic společného.
Slova "nevědomky odklikal" si prosím rezervuj pro někoho jiného. S PC aktivně pracuju a jsem jejich správcem téměř od začátku jejich existence. Ne, neomylný ani vševědoucí opravdu nejsem.
Jak už píšu výše, nejsem úmyslně a vědomě přihlášený k Velkému Bratrovi, ani jinam. Ano, samozřejmě to nevylučuje jiné procesy, které se v rámci všeobecného šmírování denně rozvíjejí a ani o nich nevíme...Hill píše: Kdo ale je přihlášený účtem, zřejmě existuje, tak tomu se to povolí zobrazit.
Byl bych velice nerad, aby se na téma rozvinul flame. Zkusme diskutovat naprosto věcně a rozumně, bez útoků, urážek, hospodských, primitivních či ožraleckých kydů atd. (tedy diskutovat třeba tak, jak to obvykle dělá Hill).