potenciometr 5k honeywell 485 serie
Moderátor: Moderátoři
potenciometr 5k honeywell 485 serie
hledám a nenacházím potenciometr Honeywell 5k, 485010M6860, cm46371. Výroba ukončena 2019. Jde o jeho speciální průběh, viz obrázek. Marně přemýšlím, čím nebo jak ho nahradit...potřeboval bych tak 10ks. Je to z pedálu akcelerace pro takové ty el.vozíčky, golfové vozíčky apod.
Podle mne by tam měli umět najít potenciometry se dvěma odbočkami po 90°, které se každá zkratuje na "svůj" konec dráhy.
Nakonec existuje i lineární potenciometr originál díl Sharp s odbočkami pro fyziologickou úpravu kmitočtového průběhu, ale jeho konstrukce je pro tvou potřebu asi poněkud fórová, nehledě k tomu, že o poloze odboček nevíme nic.
No a pak ESO: když tam umí lineární TP289 s odpočkou 30° před středem, mohli by umět přidat ještě druhou, dalších 30°za středem dráhy. Jde o tandemový potenciometr, takže bys použil jen jednu sekci, druhá, nezatížená, by měla podléhat pomalejšímu opotřebení, zůstala by jako záložní, i když pak už bych od ní nečekal živostnost, jaku u nového poťáku, ale do sehnání dalšího by to vydržet mělo.
Tento je bezkontaktný s hallovým senzorom (myslým že klasika typ 49E)
https://vi.aliexpress.com/item/1005006237335083.html
něco podobného mě napadlo, ale vycházelo by to na poták cca 33k a ten není běžně dostupnýjenicek píše:Nahradit to lze velice elegantně mechanicky lineárním potenciometrem s vyšším odporem dráhy (úhel odpovídá požadované změně odporu) a dvojitým excentrem a dvěma spínači na hřídelce poťáku. Podobné sestavy se dřív dělaly zcela běžně. Pokud tam je místo, tak bych někde asi dohledal ze servopohonů podobnou sestavu, která se montuje na hřídel poťáku.
Jsou to mechanicky 270° ale s krátkou dráhou. Předpokládám, že na tom vozejku je na ovládání taky nějakej podobnej knypl.
Takže se určitě najde nějakej ekvivalent. Halovky v křížácích mají jen hodně drahý vysílače, ty levný mají potenciometry stále dál.
Zkus Hnízdila, RC servis Praha Ruzyně.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ten konec vpravo (skok na nulu) bych ale raději fyzicky zkontroloval nebo porovnal s jinými prameny (viz dále).
Do přílohy jsem dal i cosi jako kus datasheetu. Tady je celý datasheet v malinko jiné podobě.
Z uvedených pramenů lze jednoznačně určit, na jakém úhlu natočení hřídele (ve stupních, nikoliv v %, což je úplná blbost to uvádět) potřebuju jakou změnu či hodnotu odporu.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.