EAGLE - otázky a odpovědi
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
- martinkopp
Předem díky!
- Přílohy
-
Generátor pily.zip- (56.96 KiB) Staženo 278 x
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Dal som do googlu "online ps to bmp" a hneď prvou stránkou (convertio.co) som to skonvertoval do png. Pozadie to má priesvitné, ale tu sa zobrazuje v náhľade ako čierne tak to nieje vidieť. Po kliknutí je už biele.
Orezal som to a previedol aj do BMP, je v ZIPe. Je to robené na 300 DPI, keby to bolo niekde potreba zadať. IrfanView to vie vyčítať priamo z obrázku.
- Přílohy
-
obr_20_Generator_pily.zip- Orezané a dané do BMP.
- (15.65 KiB) Staženo 83 x
- martinkopp
Tam žádné eagle soubory nejsou. Tady jsou jen 2 bitmapové obrázky a jeden vektorový na kterém je layout desky. Pokud chceš eagle soubory, napiš autorovi https://ok1uga.nagano.cz/pila.htm Postscript vytiskni tak jak je, převodem na bitmapu jen zbytečně ztrácíš kvalitu. Gerber pro výrobu z toho ale udělat nejde.Celeron píše:Měl bych prosbu, plošák v nějakým novějším Eagle než mám já.
No nic, musím to vytisknout přes bitmapu, co mi poslal PotPalo. Ale byl docela problém nalýzt něco, co nezmrší při tisku měřítko. Nakonec to šlo přesně vytisknout ve stařičkým PhotoExpresu od Ulead.
Díky za konverzi.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Na PS netreba driver. Treba utilitu ktorá vie poslať súbor priamo na tlačiareň. Kedysi stačilo v DOSe zadať COPY "schema.ps" LPT a súbor išiel na port tlačiarne. Dnes to windows nevie. Jediná podmienka je, aby tlačiareň ovládala jazyk PS2.
- martinkopp