Záznam telefonního hovoru z mobilního telefonu.

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
josef_novak

#16 Příspěvek od josef_novak »

Hláška se určitě nespustí, protože tato aplikace slouží jako diktafon.
Sandal

#17 Příspěvek od Sandal »

Jak to dřív bylo jednoduchý, když jsem měl pradávno tento telefon. Nahrálo se tlačítkem M+ a přehrálo tlačítkem MEMO :D
Přílohy
Panasonic.jpeg
Panasonic.jpeg
Valdano

#18 Příspěvek od Valdano »

Nakadah píše:Cube ACR aspoň pro iOS stojí 1490Kč/rok, android nemám ale ať si nemyslíte že něco bude zadarmo. Bezplatné vyzkoušení je na 3 dny, potom minimálně 199Kč/týden a nebo 1490Kč/ročně.
Pro Android je Cube ACR zdarma trvale. Používám tuto apku už od roku 2017. Na předchozím starém mobilu Lenovo A536 jsem měl na Androidu 4.4 starší verzi a od roku 2022 jsem provozoval na Samsung Galaxy A13 už novější verze. Za celou dobu jsem tuto apku používal výhradně jen zdarma tj. nezaplatil jsem za ni ani jedinou korunu a po celou dobu jak na starém Lenovu tak i na novém Samsung Galaxy mi nahrávání hovorů s touto apkou fungovalo a stále funguje k mé plné spokojenosti. :wink:
Damned

#19 Příspěvek od Damned »

cube acr normálně roky funguje na samsugu s2fe i na těch předchozích co jsem měl a funguje zdarma a žadná hláška tam není :roll:
ransom

#20 Příspěvek od ransom »

Že jsem tak smělý: K čemu je dobré nahrávání hovoru, během něhož člověk z blbosti vyžvaní citlivé údaje? Aby pak mohl ostatním přehrávat, co je za vola?
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
masar

#21 Příspěvek od masar »

Možná k tomu, aby se mohl rozhodnout, jest-li zůstane volem, nebo ješitným volem. Ten první na tom bude trochu lépe.
:wink:
doktor365

#22 Příspěvek od doktor365 »

Valdano píše:Aplikace Cube ACR to chytře obešla včetně omezení Google Play a stále funguje dobře.
Asi jak na kterém mobilu. Mně nefunguje, už jsem vyzkoušel snad všechny aplikace a žádná se nespustí automaticky. Dříve jsem používal. Mám Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
masar

#23 Příspěvek od masar »

Některé telefony vyžadují root pro správnou funkci Cube ACR.
:wink:
Valdano

#24 Příspěvek od Valdano »

ransom píše:Že jsem tak smělý: K čemu je dobré nahrávání hovoru, během něhož člověk z blbosti vyžvaní citlivé údaje?
Já dělám na home office a po telefonu řeším řadu pracovních věcí často bez toho, abych si něco extra poznamenával. Záznam hovoru tedy používám v podstatě jako by to byl zápisník, ze kterého si mohu zpětně přehrát informace o tom či onom detailu z rozhovoru. Takže záznamy používám ne proto, že bych je přehrával někomu jinému, ale jen pro sebe jako zdroj informací když něco řeším později a nevzpomenu si zrovna na některé detaily z telefonického rozhovoru, tak si prostě přehraju záznam. :wink:
Valdano

#25 Příspěvek od Valdano »

doktor365 píše:Mně nefunguje, už jsem vyzkoušel snad všechny aplikace a žádná se nespustí automaticky. Dříve jsem používal. Mám Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Zkuste řešení s doplňkem Cube ACR Helper, který se stahuje a instaluje samostatně viz odkaz a citace k tomu z jiného serveru. S tímto doplňkem by to mělo být funkční a root by neměl být vůbec potřeba.
Jaris píše:Teď mám týden nový model Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, a dnes jsem nainstaloval Cube ACR, (ke stažení v Obchod Play) ale už nestačí samotný jako dříve, musíte k němu ještě doinstalovat druhou aplikaci a to Cube ACR Helper. Ta pomáhá té první aplikaci v nahrávání a obchází zamezení od Google.

Je tam spousta nastavení. Musíte u obou aplikací povolit v nastavení všechna oprávnění a ve využití spořiče baterie zvolit „žádná omezení“. Dále povolit App Connector. Další a poslední nastavení je přímo v aplikaci v sekci „nahrávání“. „zdroj zvuku“, zvolit „Voice recogniton“. Kdyby byla nějaká potíž se zvukem, zvolte tam postupně všechny možnosti. Je jich tam cca 7, dokud to nezačne fungovat.

Helper není na Google Play, ale stáhnete ho z adresy https://cubeacr.app/helper.html a na stránce vlevo dole černé tlačítko stažení pro Android. Z nabízených voleb vyberte tu poslední a apka se vám stáhne do mobilu. Najděte jí a po kliknutí na apku povolte instalaci aplikací třetích stran ve svém mobilu a pokračujte v instalačních pokynech. Snad jsem trochu pomohl, i když se to zdá složité.

Jinak dnes funguje v poho.
Damned

#26 Příspěvek od Damned »

přesně tak
doktor365

#27 Příspěvek od doktor365 »

Valdano píše: Zkuste řešení s doplňkem Cube ACR Helper, který se stahuje a instaluje samostatně viz odkaz a citace k tomu z jiného serveru. S tímto doplňkem by to mělo být funkční a root by neměl být vůbec potřeba.
Jo to už jsem zkoušel, ale nepovedlo se mi to nastavit, včera jsem stáhnul znovu. Až bude chvilka tak si s tím zkusím pohrát. Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“