Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)
Moderátor: Moderátoři
Včera mě navštívil houmr a odvezl si přenosný TV Mánes, po nehodě křáplou Astu, 12ks receiverů Homecast 3000, stolní konvertor UHF, chassis z Merkura a pár drobností. Videokazety za odvoz odmítl, což mi trochu komplikuje situaci (zbývá jich asi 2x 25ks).
Taky řeším, co s panely, jejichž fota jsem uvedl v tématu Identifikace přístrojů (22.8.2013). Detailní fota:
panel s přepínači, bez štítku a krytů
"panel technika", ZPA Čakovice, typ "SOT SOM", 1990 (mám i ostřejší čerstvé foto)
Zřejmě to odložím a rozeberu na součástky, pokud mě někdo nepřesvědčí, že by z toho byla např. užitečná "dekorace" (což by pak bylo víceméně za odvoz).
• (nostalcomp) Sencor NR SLT 1906
• batertaška Einhell EGS12
• kráječ Zelmer Alexis
• mixér Eta 0010
• mlýnek Eta 0066
• vysavač Eta DROCO, TIRO, 1440
• 2x vysavač Eta Astro (kastle černá+šedá)
• vysavač Eta Astro (kastle žlutá)
• vysavač Eta Astro (kastle "žonkylová")
• vysavač Daewoo Fortys
• radiomag. Transylvania RD-802 (má orezlé mřížky přes repro)
• 2..3ks tel. záznamníků
• "datarekordér" SP210 (mechanika odložena zvlášť)
Pokud jsem některé z věcí dříve nezmínil, tak za stejných podmínek, jako to ostatní.
Nevyužil by někdo komponenty DSC? Např. klávesnici PK5500. Cooper M12 Multi-Sensor (2ks) - to je nějaký detektor kouře, či co? Taky to poletí...
Po rychlém testu konstatuji - "točí se to"
- jmenobezmezery
Ve starších zásobách mám ještě řídící desku se Zilogem v DIP28, ale tu bych hledal až při případném letním úklidu. Teď jsou aktuální věci viz výše.
https://www.elektra-dvorak.cz/detail.php?id=2215
Diky.
Krátký proces zřejmě učiním s mlejnkem 0066 (v době, kdy frčí prsso,
O aparát Sencor NR SLT 1906 projevil zájem multičinovník nostalcomp (předběžně dohodnuto na 4.10. - Bytefest).