ck3366 zdroj

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ivosek262

#16 Příspěvek od ivosek262 »

VN nejde , Vertikal taky ne proste nejede!!! prosel jsem i buzeni tranz. i samotny RKS tr. a nasel jsem vadu ve RGB procesoru nejde z neho buzeni a tech 7,6v jsem opravyl ale nejde takze bude vadnej jo!! je tam TDA 8362 . mam jen 8361 muze tam byt a nebo TDA8362E 5 5Y z indexem
HiGhLaNdEr
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od HiGhLaNdEr »

dej tam ten co tam patří,.. osobně teda jak bych zjistil že je mrtvý videoprocesor tak bych to zadekloval a letěla by do kouta.
ivosek262

#18 Příspěvek od ivosek262 »

ok dam tam co patri jen se mi jedna o to co muze zpusobovat nebo jaka je zavada kdyz mi tv dalkovym ovladacem zapina zdroj ale nechce vypnout prosim o radu
vybihal

#19 Příspěvek od vybihal »

Trochu to popiš [dalkovym ovladacem zapina zdroj ale nechce vypnout prosim o radu] jak zapíná zdroj a nechce vypnout. TV normálně jede? Stává se že když se prorazí tranzistor (Q505,506,507)který spíná napětí pro horizontální rozklad a TV vypneš DO tak horizontál jede dál a na obrazovce zůstává jen zrnění. Zdroj DO nevypneš.
VyBiSu
ivosek262

#20 Příspěvek od ivosek262 »

tak nejak akorad tv co podotykam byla po bouři !!! a nemam ani zrneni nic tv nenajede protoze jsem menil za novy hlavni procesor a ted je vadny i RGB proces. takze nemuze dat buzeni pro horiz. ale k vuli tomu nepisu me se jedna o to ze ovladacem zdroj zapnu vsechny napeti jsou ok ale zpet ovladacem zdroj nevypnu musim vydelat vidlici ze zasuvky co se tyce tech tranz. co pises tak to uz jsem proveroval jsou v pohode a take jsou ok u procesoru

TO URCITE ZADNY KONTEJNER JESTE NA TEM VYDELAM ZAKAZNIK TO CHCE TAK CO !!! TAK PORADITE !!!!
Naposledy upravil(a) ivosek262 dne 02 bře 2008, 10:17, celkem upraveno 1 x.
Killroy
Moderátor

#21 Příspěvek od Killroy »

Pošli to do kontejneru, protože při té ceně té telky a jejího stavu je škoda jakékoliv další práce a času tím stráveného...

Killroy
Killroy
Moderátor

#22 Příspěvek od Killroy »

ivosek262 mimo jiné píše:TO URCITE ZADNY KONTEJNER JESTE NA TEM VYDELAM ZAKAZNIK TO CHCE TAK CO !!! TAK PORADITE !!!!

Rada už padla a ty jí nechceš přijmout. Ty chceš vydělat na tomhle šrotu, poraď si tedy sám a líp. Já bych si určitě vydělal jinak - vyhodil bych to a za tu dobu co ty se tam s tím s*reš bych opravil tři jiný... :lol:

Killroy
ivosek262

#23 Příspěvek od ivosek262 »

ja a vydelat!! zakaznik to chce spravit tak co !!! a nevym proc bych to mel hazet do srotu ale pokud nechcete poradit (od toho je forum) tak nemusite me je to jedno asi by to nekomu ubližilo jinak se mejte čuz bus :lol:
Killroy
Moderátor

#24 Příspěvek od Killroy »

Ty prostě nechceš pochopit že to je nerentabilní a možná i nereálný a tak kopeš kolem sebe nohama. Pokud je ta telka opravdu po bouřce, tak v ní může být tolik věcí v kopru že se ti o tom ani nezdá. uPC už jsi vyměnil, video taky. Zapnout to pořádně nejde, vypnout už vůbec ne a ty ani nevíš proč. Tak co vlastně ještě dál? To pořád očekáváš že ti někdo napíše vyměň to a tohle a tím bude opraveno? Je mi líto, ale to jsi tedy v tomto případě dost naivní...

Killroy
ivosek262

#25 Příspěvek od ivosek262 »

pokud si dobre vzpominam tak tady uz jednou bylo tahle tv po BOURCE a nemel tam toho moc vadnych veci a pomohly mu a ja mam to same a me se pomoc nedostane to je pekne potom nevym kdo je naivni a navyc video jeste meneno neni jen uPC tak proto se ptam nez me video dojde abych si opravil dalsi veci a to treba vadu ze nejde vypnout dal. ovl a zapnout jo to je tak tezke mi odpovedet :roll: proto se sem ptam nebo to forum je na to aby se tu porad nekdo dohadoval o pi.....ach a hlavne neposuzovat nekoho kdo jaky je kdyz jste me v zivote vubec nepotkaly ale jak je libo kdyz se ti nechce KILLROY tak nemusis radit !!! uz me takove zravy co pisi nebavy cuz bus :D
Killroy
Moderátor

#26 Příspěvek od Killroy »

Proboha, zamysli se nad sebou a pokus se někdy sestavit trochu víc srozumitelnou a hlavně gramaticky správnou větu. Přečti po sobě ty slátaniny než začneš někde vyskakovat - je to tvoje vizitka a hovoří za vše.. Pokud už tady v minulosti někdo někomu v tomto případě radil, tak si ty rady najdi ty chytráku a neptej se na ně znovu...

Killroy
Naposledy upravil(a) Killroy dne 02 bře 2008, 16:39, celkem upraveno 1 x.
ivosek262

#27 Příspěvek od ivosek262 »

to co si psal tak jsem na to odpovedel !!! zamysli se ty !! ja chtel radu a zatim se tu dohaduju z nesmyslama !!! :doublefuck:
Cust

#28 Příspěvek od Cust »

některé smajlíky by se neměli nabízet k zobrazení, přijde mi to nevkusné, i když se alespoň více dozvíme o odesílateli...
Killroy
Moderátor

#29 Příspěvek od Killroy »

ivosek262 píše:to co si psal tak jsem na to odpovedel !!! zamysli se ty !! ja chtel radu a zatim se tu dohaduju z nesmyslama !!! :doublefuck:

No když tě to fakování pomůže, tak budiž... Já už s tebou ztratil dost času a je škoda dál zanášet tohle vlákno tvýma exkrementama. Protože to je asi tak všechno co umíš. A tak zas příště, až budeš už něco umět a nebudeš mít místo mozku stočený švihadlo...

Killroy
Návštěvník

#30 Příspěvek od Návštěvník »

ivosek262 píše:pokud si dobre vzpominam tak tady uz jednou bylo tahle tv po BOURCE a nemel tam toho moc vadnych veci a pomohly mu a ja mam to same a me se pomoc nedostane to je pekne potom nevym kdo je naivni a navyc video jeste meneno neni jen uPC tak proto se ptam nez me video dojde abych si opravil dalsi veci a to treba vadu ze nejde vypnout dal. ovl a zapnout jo to je tak tezke mi odpovedet :roll: proto se sem ptam nebo to forum je na to aby se tu porad nekdo dohadoval o pi.....ach a hlavne neposuzovat nekoho kdo jaky je kdyz jste me v zivote vubec nepotkaly ale jak je libo kdyz se ti nechce KILLROY tak nemusis radit !!! uz me takove zravy co pisi nebavy cuz bus :D

Milý "ivošku262" již tvůj písemný projev je pastva pro oko podprůměrného češtináře , a tvé vědomosti na bodu mrazu absolutní nuly . Ty nejsi schopen diagnostikovat stavy pěti tranzistorů v zapojení a v tomto případě máš laťku již při třech tranzistorech moc vysoko , tak co s Tebou .
Znova opakuji , jako můj soused bys byl třeba vynikající , ale jako opravář tv. jsi totální hovado .
Toto fórum je od toho , kde si lidé poradí vzájemně . Ale Ty nechceš žádnou radu , Ty chceš jenom jako blbeček dovést do vítězného konce , bez sebemenší námahy cokoliv do opravy dát svého , natož něco sám seštudovat . Za svou neznalost a neschopnost obviňuješ kohokoliv jiného , jenom ne sebe .
Zdravím Ivan
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“