ck3366 zdroj
Moderátor: Moderátoři
- HiGhLaNdEr
- Kontaktovat uživatele:
TO URCITE ZADNY KONTEJNER JESTE NA TEM VYDELAM ZAKAZNIK TO CHCE TAK CO !!! TAK PORADITE !!!!
ivosek262 mimo jiné píše:TO URCITE ZADNY KONTEJNER JESTE NA TEM VYDELAM ZAKAZNIK TO CHCE TAK CO !!! TAK PORADITE !!!!
Rada už padla a ty jí nechceš přijmout. Ty chceš vydělat na tomhle šrotu, poraď si tedy sám a líp. Já bych si určitě vydělal jinak - vyhodil bych to a za tu dobu co ty se tam s tím s*reš bych opravil tři jiný...
Killroy
Killroy
Killroy
ivosek262 píše:to co si psal tak jsem na to odpovedel !!! zamysli se ty !! ja chtel radu a zatim se tu dohaduju z nesmyslama !!!
No když tě to fakování pomůže, tak budiž... Já už s tebou ztratil dost času a je škoda dál zanášet tohle vlákno tvýma exkrementama. Protože to je asi tak všechno co umíš. A tak zas příště, až budeš už něco umět a nebudeš mít místo mozku stočený švihadlo...
Killroy
-
Návštěvník
ivosek262 píše:pokud si dobre vzpominam tak tady uz jednou bylo tahle tv po BOURCE a nemel tam toho moc vadnych veci a pomohly mu a ja mam to same a me se pomoc nedostane to je pekne potom nevym kdo je naivni a navyc video jeste meneno neni jen uPC tak proto se ptam nez me video dojde abych si opravil dalsi veci a to treba vadu ze nejde vypnout dal. ovl a zapnout jo to je tak tezke mi odpovedetproto se sem ptam nebo to forum je na to aby se tu porad nekdo dohadoval o pi.....ach a hlavne neposuzovat nekoho kdo jaky je kdyz jste me v zivote vubec nepotkaly ale jak je libo kdyz se ti nechce KILLROY tak nemusis radit !!! uz me takove zravy co pisi nebavy cuz bus
Milý "ivošku262" již tvůj písemný projev je pastva pro oko podprůměrného češtináře , a tvé vědomosti na bodu mrazu absolutní nuly . Ty nejsi schopen diagnostikovat stavy pěti tranzistorů v zapojení a v tomto případě máš laťku již při třech tranzistorech moc vysoko , tak co s Tebou .
Znova opakuji , jako můj soused bys byl třeba vynikající , ale jako opravář tv. jsi totální hovado .
Toto fórum je od toho , kde si lidé poradí vzájemně . Ale Ty nechceš žádnou radu , Ty chceš jenom jako blbeček dovést do vítězného konce , bez sebemenší námahy cokoliv do opravy dát svého , natož něco sám seštudovat . Za svou neznalost a neschopnost obviňuješ kohokoliv jiného , jenom ne sebe .
Zdravím Ivan