Dvacet let Bastlírny
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Nicméně jsme se pojistili - celé fórum i s historií lze namigrovat do stránek nového fóra, vyzkoušené to máme, a nanejvýše by se změnila přípona domény - a za takové dva dny jedeme dál. Samozřejmě s novým enginem na původní doméně by to bylo ještě lepší, ale jde hlavně o to, zachovat, co tu už máme. Třeba i s tím plevelem, který tu do značné míry tolerujeme, ačkoli bastlířsky nic nepřináší.
Zdeňkovu metodu dlouhodobé samoléčby utajované nemoci, která by sama o sobě byla léčitelná jinak, a neskončilo by to tak rychle, nehodlám soudit. Pro toto fórum udělal a ještě mohl udělat hodně, nikdo jsme si přitom ničeho nevšimli. Škoda ho.
zubaře u nás v Č.T., děkuji... No ano ! při malování sklepního boxu jsem
ve starém kufru objevil cenný artefakt - cívkáč Akai GX 210 no a že na SD
pod kladivy primitivních barbarů. Jo, to zrovna! Beru si ho do péče, že.
Tak, za flašku myslivce, dobrá cena co myslíte no ne?
Jen co to půjde - pošlu fotku
Připomněl jsem si, když jsem ještě pracoval, přešel jsem z vývoje do oddělení jakosti za kolegu co odcházel do důchodu, měl jsem v péči různé protokoly, zápisy o zkouškách... nějak došlo ke stěhování že můj archív byl jinde než jsem seděl já. Náhodou se uvolnil jeden kancl, tak jsem o něj požádal a i s archívem jsem se tam přestěhoval. Pak nastoupil nový výrobní ředitel, přivedl si s sebou takovou důležitou čůzu a ta prý tu mou kancelář nutně potřebovala, a taky ji dostala a já jsem se zase musel stěhovat. Výrobní ředitel dost brzy odešel, snad ne v dobrém a když jsem tu čůzu vídal jak po dílně rejdí s dvoukolákem a rozváží odlitky, hřálo mě u srdce, že Boží Mlýny mlely tentokrát dost rychle.EKKAR píše:... "konkurenci", která nás okradla o původní doménu "elektroworld.info" docela úspěšně sežral čas ...
vrky píše:Mě to nějak nesedí. Mám: Nov 28, 2004
Hill píše:A máš mít co?
Minimálně 1x muselo dojít k nějakýmu přešoupávání a předatování, protože sice už nemám starej registrační mail z roku 2005, ale jsem si skoro tutově jistej, že jsem míval registrační datum 8. března (2005), ne 16. jak mám teď. Já se totiž nedostanu na svoje nejstarší posty, "díky" neschopnosti starýho enginu zobrazit je. Mám pocit, že to tenkrát právě dělal ZdendaHQ, protože se mu při opravě nějaký závady cosi dalšího poondilo a on to pak horko-těžko dával celý dohromady ze záloh a z archivů, co měl doma na kompu. Vím, že z toho byl tenkrát dost na prášky. Takže všecko, co je datovaný dejme tomu před rokem 2006-2008 se musí koukat jako bez záruky na přesný datum.vrky píše:No že jsem se musel zaregistrovat až po roce 2005
- radioelectrum
Vzhledem k tomu, že nás tu právě je 49 registrovaných z celkem 18910 a 773 anonymních (což jsou většinou vyhledávače a spamboti) se nediv, že úplně všechno uhlídat nejde, některé věci hasíme až následně.
No tak jsi tu digitálně o rok déle, zrovna u Tebe, Vrky, bych problém neviděl.
Já ti to nerozporuju, naopak POTVRZUJU, že tam některý data neodpovídají skutečnosti. Já už ani nevím, kdo mi o Bastlírně řek, ale vím, že to taky bylo někdy kolem roku 2004 a že jsem na potvrzení registrace čekal do druhýho dne. Registroval jsem se na počítači u bráchy, protože svůj vlastní jsem tenkrát ještě doma neměl.vrky píše:EKKARe, v lednu 2005 jsem nastoupil do nové práce a tam jsem potkal HILLa, který mě řekl o bastlírně. Před tím jsem oní nevěděl.
Ale pokud to už konečně dopadne a Bastlírna vypadne z dědictví a budeme moct konečně spáchat přechod na moderní engine, bude filtrace aktivních/neaktivních registrací znatelně rychlejší a jednodušší.