Kdysi jsem se přihlásil na
www.globalspec.com k odběru jejich týdeníku. Vycházely tam hlavně novinky a k řadě z nich datasheety. Jenže pak najednou začaly chodit i magazíny od Hearst electronics
http://www.electronicproducts.com/ , tam se dá alespoň zhruba nastavit oblast, která mě zajímá, ať se nemusím prohrabávat ložisky, Fresnelovými čočkami, hydraulickými písty, lodními brzdami a co já vím, co tam ještě je (
http://www.electronicproducts.com/si.html )....
Horší je, že už také místo datasheetů častěji dávají odkazy na servery, kde se častěji dovím, kolik švábů má skladem nějaký Frank Nequasil v Ontariu a za kolik. Oni je tedy dávali i dřív, ale to na těch odkazovaných serverech také víc užitečných informací.
Jde o reklamu. Mám proto k dispozici tolik novinek, že je nemám čas číst, a navíc je mi kolem 97% k ničemu (buď se hodí jen za louží nebo ve fabrice), protože jednotlivec není příliš zajímavý jako zákazník.
A tak se orientují na průmyslová zařízení - a v nich na závislost zákazníka na servisu dodavatele. To je důležité. Když si s tím zákazník poradí sám, nebude potřebovat pozáruční servis, jen kontakt na dodavatele náhradních modulů, ovšem patřičně předražených. Tak se omezí přístup k informacím, které zákon nějak zapomněl ošetřit, místo desky nakreslíme do dokumentace obdélníček, vývody mu popíšeme, ovšem. Ale víc ne. Jen ať si u nás objedná.
Je pak snadné pro techniky zahraničních firem tvářit se spokojeně: mají práci. Zákazník jim platí 52-80 EUR za hodinu (to samozřejmě není celé pro montéra ani náhodou, ale i tak...) plus 130-150 EUR za den jako kapesné, hotel na náklady zákazníka to kapesné může snížit.
Jestli se stejně zvrhnou i ty zbylé stránky, budeme si navzájem posílat, co komu doma zbylo, nebo i za ty informace platit.
Proto, kdo máte postahováno a vypáleno třeba na DVD, udělejte si z toho jednou za čas čerstvou kopii, dokud to jde přečíst. Jednou to možná bude sběratelská rarita a vnoučatům nad ní budeme povídat pohádky o tom, jak obyčejný bastlíř k užitečným informacím přišel. Kdysi.