4TB disk na W7
Moderátor: Moderátoři
Radši né, to co vypadalo na začátku týdne jako rozhašená páteř a od ní mezižeberní nerv, tak se dnes ráno vyštěnilo jako pásovej opar od pupku až na páteř širokej 12 cm. Prý je to docela infekční. Kdo to měl, tak ví, vo co gou. Ležet pořádně nejde, sedět jen bez opření. Nikdy jsem to před tím neměl ale doktor říkal, že to je pozůstatek z mládí po neštovicích uhnízděný někde na páteři a proto to začne jak u mě.judeware píše: Tak mám přerušit marodku a s nějakým live CD/DVD do Nového Zuzanovska expresně přijet?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Asi není. Zjistil jsem totiž, že když vytáhnu USB3 Axagona z PCIe, tak mi ve správci po restartu najednou přibude:xsc píše:Jestli tam vidíš jako USB3 jen VIA, tak je ten Intel prostě vyplý =
- Kořenový rozbočovač Intel(R) USB 3.0
- Rozbočovač USB 3.0
- Rozšiřitelný hostitelský řadič Intel(R) USB 3.0
A HDD jede vysokou rychlostí.
Pokud USB3 Axagona zastrčím, tak tohle zmizí a objeví se ty odkazy na VIA.
Je to spolu nějak nekompatibilní.
Takže budu muset oprášit čtyřportovej USB hub, připojit ho vzadu do USB2 a ty pomalý periférie, (laserka, Rebel II, MPCNC, a scaner), co byly původně v Axagonu, připojit do něj.
Nebo tak. Ale bylo by to knop a žádná rezerva, zapoměl jsem na čtečku karet pro 1.CA, webkameru a Programátor USB ASP a občas i to nějaký Hajduríno. Ty dva vnitřní připojený na panel jsou proudově slabý, USB HDD2,5 v tom nejde, je to jen na flešky a programátor. Dělat kanelotéku na různý použití mě moc nebaví.DukeNuke píše:Vždyť vzadu 4 porty jsou - 2x USB2 a 2xUSB3. Tak pokud v nich nic nemáš, můžeš ty pomalý věci dát tam. A axagon nechat pro disk.
Přední panel obsazuje 2 x USB2 a pak tam mám 3,5" čtečku karet a na ní je ještě jeden USB2. Takže zbývají 4 USB2 jsou na pomalý periférie, jako tiskárna scaner, Rebel II, MPCNC, webkamera, čtečka karty 1.CA. Pokud použiju na Axagonu dva porty jako USB3 a dva jako USB2, tak to je akorát. Arduino a programátory můžu připojovat do předního panelu jen když budou potřeba. A USB2 flešku do portu v čtečce karet. Takže bez rezervy se obejdu i bez HUBu.
Je to konstrukční chyba Intelu, Axagonu a nebo bug v Biosu?
Díky všem, co přispěli.