Nabízím elektroniku z důvodu ztráty skladu (do 1.3. 2025)
Moderátor: Moderátoři
• veškerou inzerovanou odbornou literaturu (krom té, kterou jsem si ponechal sám)
• jeden z očesaných zesilovačů TW40
• zesilovač Denon 1312
• zesilovač/tuner Sony STR-KSL60 (pro danharda)
Jeden z monitorů 15" 4:3 si zarezervoval milsa (oldcomp.cz).
Na klávesnici PK5500 je na štítku (na horní hraně) řetězec EN50131.1 a na zadní ploše stojí: PK5500E1 H1.
Příslušné know how nemám, ale pokud by se připojilo napájení (kolik voltůch a na jaké vývody?), začal by displej něco zobrazovat v češtině, angličtině, nebo by to bylo úplně pasivní?
Na klávesnici na tištěném spoji by mělo být PK5500 EU.
Odklopí se dvířka a zepředu dole vpravo a vlevo jsou drážky pro šroubovák. Odmáčknou se dvě západky a vlastní klávesnice se oddělí od montážní základny.
Jinak napájení je:
R/B napájení +/-12V jako RED/BLACK.
Klávesnice nabootuje a na chvilku zobrazí firmware.
Mělo by tam být čislo verze a jazyk (CES) jako čeština.
Klávesnici bych si vzal, napiš prosím do SZ částku a domluvíme způsob odběru.
Díky...
Aktuálně:
Dříve inzerovaný kráječ kráječ Zelmer Alexis možná budu muset zlikvidovat, což mě mrzí, anžto činit toto s funkčními věcmi mě séře.
Nechce někdo za odvoz psací stroj Consul 2226? Šlo mi jen o ten přepravní kufr a úplně jsem zapomněl, že je něco uvnitř.
Padesát počítačů, non VGA monitory, tříděné kartóny (desky, kabely AC/audio/datové/periferní....), několik tiskáren, mikrovlnek, dvě/tři TV placky - to vše skončilo v nových prostorách v Písku. I toto budu nucen z větší části vypustit do světa, anžto nechci "Písek" platit déle, než přibližně dva roky.
Začíná tedy další fáze debordelizace (viz další příspěvky a fota).
[2] Kurio Zita® - konzole Game Star vypadá jako klávesnice k PC, ale s vhodně naroubovaným zdrojem se rozjela, buď si ji nechám, nebo vyměním za něco z oblasti osmibitů...
[3] AOPEN Moonlight vypadá jako věž, ale je to PC. Deska nefunguje, nemám na to čas (a chut zkoumat). Postrádá kryt, zřejmě přenechám za odvoz...
[4] Neví někdo, co je to za aparát? Chybí část krytů a zdroj, střeva převážně DDR.
[5] Kabel, pro který nemám využití. Lankový Cu jednovodič s poměrně tenkou šedou izolací (průměr "s" 4mm, průměr "bez" 3mm). Zdálky to vypadá, jako koaxiál pro sítě z dob před UTP.
Vašek
- jindrichus
EDIT: A taky že jo
Akorát z těch adolfoidních složenin podstatných jmen vůbec nepoznám, oč přesně jde. Dostal jsem ho s tím, že by tam mohly být šikovné číslicové obvody. Ovšem když vidím, kam to spadá, nejraději bych ho pro někoho nechal vcelku.
Prohlédl jsem si to klubko kabelu ještě jednou a tentokrát jsem nebyl lenivý rozplést jeho konec. Skutečně je to "non VF koaxiál".