Nová homologace pro LED OSRAM H7
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Otázka nezní "proč si ty LEDky nenainstaluju a nevypaluju s nima cizí sítnice já sám?" - protože když si je budu chtít koupit a zastrčit do Drobka, nic a nikdo mi v tom nezabrání bez ohledu na to, jestli páreček stojí tisícovku nebo tři.
Otázka zní: "proč si takový světelný zdroje instalujou lidi, který objektivně nemají techniku schopnou zabránit negativním vlivům jejich funkce na ostatní účastníky provozu?"
Přitom já sám osobně jsem si na 100% jistej, že mám techniku s technickýma parametrama stejnýma nebo minimálně obdobnýma , jako mají oficiálně v těch seznamech uváděný typy a stejně tak jsem si jistej, že tyhle parametry už z principu nemůžou splňovat součásti vozidel, poplatný konstrukčním principům o 20 let starším a navíc v takovým technickým stavu, že už nesplňujou ani svoje technický parametry "těsně po vyrobení" - přesto si je majitelé nainstalujou a NIKDO JE NEPOSTIHUJE ZA TO, ŽE TÍM FYZICKY PORUŠUJOU PRÁVNÍ USTANOVENÍ A REÁLNĚ OHROŽUJOU BEZPEČNOST OSTATNÍCH ÚČASTNÍKŮ PROVOZU.
A pokud chceš nálepkovat, tak se konečně vzpamatuj a přestaň za každou cenu v každém vlákně exhibovat se svou vypatlanštinou (viz. kamyjóni), protože ze sebe akorát děláš postpubertálního idiota.
Chápu tvé nejnižší závistivé pudy, protože někdo má LEDky a ty je mít nemůžeš, ale nikdo nebude zbytečně riskovat mastnou pokutu, ztrátu bodů potažmo řidičáku + zaměstnání a mimořádnou STK. A není to jen o policejních kontrolách, ale být účastníkem nehody s možným oslněním, by se vůbec nevyplatilo. To by nebyly desetitisíce za pokuty + STK, ale milióny za škody a následky.