Rázový utahovák Parkside PASSK 20-Li B2
Moderátor: Moderátoři
Rázový utahovák Parkside PASSK 20-Li B2
Již řeším reklamaci, ale může mi někdo vysvětlit , jak funguje přepínání, když je tam jen tlačítko. Co měří sílu dotahování?
A v čem by mohla být závada. Pokud zapnu 400Nm , tak to jede a když to zastavím rukou tak to přeskakuje jakože je dotáhnuto na 400Nm, jenže takhle dotahovat šrouby nechci. Protože nevím ,jestli to nepřetáhne. Vždy jsem utáhl na 100Nm a pak dojel Klasickým momentovým klíčem.
Mám na ňom ale nejakú chorobu... na spodnom - riadiacom plošáčiku, kde sa prípaja batéria je nejaký "zvod" a stály odber je 25mA... za 2-3 dni vycucá batériu.
jirika môžeš poskytnúť link, kde si objednal ND ? Mne ukazuje len UA a RU stránky...
Číslo plošáku je LY758AX V1.1
Keby mi ho bolo treba
[url=https://parksideamgonline.com/collections/parkside/products/parkside-clé-à-choc-sans-fil-20-v-pour-véhicule?data_from=index_index]uťahovák[/url] ..Len baterka je u nás za dvacku..
Je tam nejaký "procesorík" čo riadi otáčky + kontroluje stav bat. - no buhužiaľ bez označenia (čísla).
Mosfety aj ostatné polovodiče sú OK, na gejtoch spínacie impulzy ani napätie nie je, čiže k motoru nejde žiadne napätie vo vypnutom stave.
Ten stály odber (25mA) je tam rovnaký od cca 5V až do 20V (pod 5V už nie je). Skúsim ešte odpojiť "riadenie" z potenciometra spínača (resp celý vypínač).. či nemá nejaký zvod.. Ale funguje normálne... pri miernom zatlačení sa rozsvieti LED (prisvietenie) a potom idú otáčky plynulo regulovať...Aj "elektrická" brzda funguje správne ... ešte raz to rozoberiem.