V obci Jirny působí osmibitový chalan melsoft. Ale jak je na tom s časem a chutí konat charitativně, toť otázka. Nakonec to snad budu muset zapájet sám.
Poptávám výrobu audio přechodky - křížový DIN 5
Moderátor: Moderátoři
V obci Jirny působí osmibitový chalan melsoft. Ale jak je na tom s časem a chutí konat charitativně, toť otázka. Nakonec to snad budu muset zapájet sám.
To jen tak, co jsem namátkou prošel v notách. A nejspíš, kdybych otevřel Bozděchovy Magnetofony, tak to najdu i u dalších.
Když jsem potřeboval připojit sluchátka při repasi kazeťáku Unitra M551S ((popis zde), hledal jsem, jestli mi nezbyl v zásobách sedmikolíkový konektor DIN, že z něj vyrobím adaptér. Po stěhování trucovny mi zůstala hromádka materiálu v různých krabicích na přebrání. Přitom jsem našel adaptér zbastlený před lety, v což jsem ani nedoufal. Nemá kolík 1, pochopitelně, signálový konektor DIN7 uprostřed žádný neměl, ale, jak píšu výše, pořád v konektoru ještě dvě ukostřené dutinky zbývají.
Dnes bych, přesto, že doprava při jednorázovém nákupu na Allegro to nepříjemně prodraží, ten adaptér koupil hotový z Polska a neřešil, jestli ho dělal Číňan. Kdo má Allegro Smart, tomu doprava vyjde daleko levněji.
Konektory se zatím sehnat dají, takže jsem si dva objednal a zkusím si jednu přechodku zbastlit sám.
Také se mi ozval člověk, který mi vyráběl přechodky když jsem zesilovač kupoval a nechám si jednu pro jistotu vyrobit i od něj
Snad se zadaří a budu mít klid než si zase vymyslím nějaké vylepšení.
Ještě jednou díky Honza