Pleteš se. Nejedná se o to, co tam má, ale co tam bude mít. Tedy pokud se bavíme stále k tomu původnímu dotazu. Jestli jsi to četl, tak nakonec se rozhodli investovat asi deset tisíc Kč do nového plynového sporáku než daleko více do přestavby elektřiny v bytě. Pokud se snažíš převrátit původní dotaz na změnu z plynového sporáku na elektrický tím, že to zevšeobecníš pro případy, které to tam už mají, tak máš jistě pravdu, ale já jsem pro ty stávající nikde netvrdil opak.ransom píše:P32:
Pokud máš v bytě elektrickej sporák, je 3x25A v podstatě nutný základ. Lhostejno zada jde o garsonku nebo pětipokojový studio.
V dnešní době vůbec nechápu lidi, co si neumí instalovat místo plynového sporáku zvlášť jen indukční desku (na zásuvku) omezenou v nastavení např. na 3500 W a i troubu zvlášť, protože je to pohodlnější na obsluhu. Zajímavé je, že všude, kam jdu, tak mají troubu jen zvlášť.
Tak ty se taky chceš řadit k těm profíkům, co nic nevidí, ale už vědí? A já myslel, že profík DukeNuke a profík ransom jsou dost rozdílná kategorie.ransom píše:To říkám jako tebou zmíněný profesionál.