Oneplay aneb nechceš - musíš
Moderátor: Moderátoři
Oneplay aneb nechceš - musíš
Laskavě mi poslali Oznámení o změně smlouvy - až dodnes jsem si myslel, že smlouva je oboustranné projevení vůle. No, 02 to vidí jinak. Že by plíživá Putinizace právní kultury?: Smlouva je to, co řeknu já!!
Iný sa mi ani neoplatí... Translačky sú ďaleko, alebo niečo zavadzia a metal kábel, ktorý tu visí ešte z pevnej linky z roku 1990 toľko nedá...
- martinkopp
Nechtěl jsem tomu věřit, myslel jsem že jen něco špatně pochopil, volal jsem tam a je to opravdu tak. Musí jet 70km na nejbližší pobočku aby jim řekl že má mail běžící na jejich serveru a jež mu sami dali. Uf. Telekomunikační firma hodná 21 století. Poradil jsem jen aby okamžitě až bude mít jinou volbu připojení, utekl od nich pryč.
Vezmu k tomu další 2 streamy za 99 Kč, aby to bylo nad 600 Kč a když to budu platit z Airbank, tak tu platbu snížím o 300 kč a cenově budu na tom samém. U Airbank akorát chtějí zaplatit 5x kartou měsíčně.
- martinkopp
Když promo akce u Airbank skončí, tak třeba něco omezím a na přeskáčku budu kvartálně platit Netflix nebo Amazon, oba se stejně nesledují zároveň.
Takže asi operátor kecal. Nebo máš nějakou televizi, která v základu není.
V předminulém vyúčtování ti posílali upozornění, aspoň to tedy tvrdí. Já u té prašivé firmy jsem jen proto, že koupili Nordic a tam to je jinak.
Napsali mi toto:
"Za měsíc převedeme Vaši O2 TV na Oneplay a změníme i O2 Spolu a podmínky tarifů včetně cen. Na nové tarify Vás převádíme k 24. 4. 2025 a zároveň upravujeme jejich cenu, takže zaplatíte celkem o 298 Kč včetně DPH měsíčně více."
Ale pravda, je v tom i změna dalších tarifů - o kterou jsem se jich taky neprosil.
Nicméně je možné, že pro nové zákazníky mají výhodnější tarify, než pro věrné. Takže budu vypovídat a hlásit se znovu, jak jsem to léta uplatňoval s povinným ručením od Allianz?