Stefan31
Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5
Moderátor: Moderátoři
Ja nevim, mam par DO starych A/V pristroju z '90, to uz je skoro 30 let a stale funguji bezchybne, zatimco tydle moderni srace vodejdou za par let...
Taky jsem si vsiml, ze kdyz jsem tu tlacitkovou gumu po myti susil horkovzdusnou pistoli (jen tak lehce), tak to teplo zpusobilo, ze se povrch orosil tim olejem zas, takze ono je to tim sracem nacucany jako houba a teplem se to z toho uvolnuje! kdo vi kolik toho v tom jeste je...
Stefan31
A z toho celýho plyne, že ten na povrch vylučovanej "olej" jednou pro vždycky odstranit nejde, protože to je prostě výsledek (foto)chemický degradace LEVNÝHO A MÁLO CHEMICKY STABILIZOVANÝHO silikonovýho polymeru, ze kterýho je udělanej ten (většinou původně bílej) plátek s vlastníma hmatníkama tlačítek - protože prostě zase jednou (jako už tolikrát) ta žlutá mrdka PRCák ušetřil na něčem, co není na první pohled viditelný a co se jako 🤐 PRCácký kurvítko projeví až po létech používání ...
A kutilmile - nelituju tě
KSN20 mi nic neříká a pokud by někdo chtěl hrníčky 1FE 607 002, ozvěte se. Nebudu mít pro ně využití.
Existují k tomuto zařízení po mnoha letech nějaká "uniklá" schemata?