Připojení Samsung A15 k notebooku pomocí kabelu USB
Moderátor: Moderátoři
- maxijaroslav
Připojení Samsung A15 k notebooku pomocí kabelu USB
Můžete někdo poradit správný postup?
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
Ve Win se mobil nenahlásí jako další písmenko disku, ale měl by být vidět v "Tento počítač" v oddíle "Zařízení a jednotky".
Další předpoklad je, že mobil k PC připojuješ odemčený.
- maxijaroslav
Už to tady bylo, jen pro jiný Android na jiném mobilu. Ale postup je vždy stejný:
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ot#1269109
- pocitujlasku
- josef_novak
- maxijaroslav
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se asi pokoušíte o jiné spojení, než mám na mysli. Já používám Quick Share od Googlu a to po mně žádné načtení obrazce nepožaduje. Ale musí být na PC nainstalováno.maxijaroslav píše:Pokus o připojení na Bluetooth proběhly také... ...ale po jeho provedení a načtení toho obrazce se nic nestalo.
Sice jsem s tím dříve měl také problémy, že mobil nenalézal PC a nalezl ho až po vypnutí a zapnutí BT na PC, ale někdy nedávno proběhla nějaká aktualizace a od té doby s Quick Share na PC ani v mobilu nemám problém. Jakmile jsem s mobilem blízko PC a pomocí Quick Share z něj chci poslat na PC soubor, tak jej bez přemlouvání nalezne a přenos proběhne.
Z tvých vyjádření není jasné, zda ten mobil a notebool máš fyzicky k dispozici nebo ne. Chvíli tak a chvíli jinak. Rozeznat Win10 snad není problém a provést výše popsané změny v nastavení mobilu také ne.maxijaroslav píše:V nb běží patrně Win10...
Není ani můj nb, ani telefon - jen jsem byl požádán o pomoc-
Na video jsem se podíval, zkusím ho majiteli doporučit.
OS Android si pro přenos souborů mezi mobilem a pc přes USB vystačí bez jakýchkoliv aplikací.
- maxijaroslav