Co to je?
Moderátor: Moderátoři
https://russian-electronics.com/product ... -100-760-s
Takový monstrum s funkcí, co dnes umí šestinohej SMD šváb a nebo flusanec na plošáku jak nehet velkým. Zato je to odolný EMP
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- radioelectrum
akorát u některých sovětských výrobků platí že ti zlí američani je začali sériově vyrábět dříve než je sovětští konstruktéři stihli vynalést.ransom píše:Hle! Další důkaz, že všechny důležité objevy a vynálezy mají kořeny v Rusku, či později v SSSR. Jde totiž v celosvětovém měřítku o první sériově vyráběný mařič energie.
- radioelectrum
- patrikvarga
No ty ses taky projevil. Já jsem porovnával ruskou vykopávku s dneškem a ty to hned překroutíš.p32 píše:Ty jsi hlava jako obvykle. Výrobek z únoru 1963 či starší porovnáváš s SMD švábem? Kolik sis tady těch SMD švábů pro teplotu -60℃ až 70℃ mohl v roce 1963 koupit?Celeron píše:Takový monstrum s funkcí, co dnes umí šestinohej SMD šváb a nebo flusanec na plošáku jak nehet velkým. Zato je to odolný EMP
Jo a taky si ověř informace, než napíšeš hovadiny. Naváděcí systém LGM-30 Minuteman vyráběněj v roce 1962 byl plnej švábů z produkce TI a Fairchild v pouzdře TO84, což byly proti DILům tehdejší SMD. Takže časovač tam už klidně mohl být.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!