Co to je?
Moderátor: Moderátoři
Tohle je pro srovnání výrobek amerických trpaslíků z roku 1964Celeron píše:No ty ses taky projevil. Já jsem porovnával ruskou vykopávku s dneškem a ty to hned překroutíš.p32 píše:Ty jsi hlava jako obvykle. Výrobek z únoru 1963 či starší porovnáváš s SMD švábem? Kolik sis tady těch SMD švábů pro teplotu -60℃ až 70℃ mohl v roce 1963 koupit?Celeron píše:Takový monstrum s funkcí, co dnes umí šestinohej SMD šváb a nebo flusanec na plošáku jak nehet velkým. Zato je to odolný EMP
Jo a taky si ověř informace, než napíšeš hovadiny. Naváděcí systém LGM-30 Minuteman vyráběněj v roce 1962 byl plnej švábů z produkce TI a Fairchild v pouzdře TO84, což byly proti DILům tehdejší SMD. Takže časovač tam už klidně mohl být.
- Martin_Fio
Když jsem byl koncem roku 2005 ve městě (Moskevská oblast) velikosti zhruba Zlínu/Pardubic, tak tam slavnostně otevírali první samošku. Cca o 3 roky později zavřeli tržiště (mimo otvírací dobu to bylo venkovní parkoviště), což bylo do té doby jediné místo, kde šlo něco koupit, tedy pokud jsi měl štěstí.
kolem roku 2008 tam otevřeli restauraci.
V každý díře je Pjatěročka co se sortimentem a kvalitou strčí do kapsy alberty s penáčem dohromady
Nenech se tak indoktrinovat zdejší propagandou...
Kvuli vzpourám
první město za hranicema, jen ty Pjateročky a 2 megamarkety Lenta, plus další řetezce...magnit atp.
https://yandex.com/maps/25/pskov/search ... 68&z=12.74
když klikneš na ty jednotlivy prodejny maš tam fotky...ty ale budou určitě sfejkovaný
dlouho jsi tam nebyl
Jinak v Rusku jsem pracoval léta, vím, že dnes už jsou tam supermarkety a restaurace. Taky vím jaké tam měli ceny jak v samoškách i v hospodách (před válkou). Vím jaké rozdíly byly města a vesnice a vím jaké rozdíly byly města a Moskva.
Každopádně Moskevská oblast a Petrohrad je na tom výrazně jinak než především východní část Ruska.