Výběr vysavače
Moderátor: Moderátoři
Výběr vysavače
- tatramacek
- tatramacek
Máš pravdu, ze novější motory mají již 400W. Vyzkoušeno v elektru a ten sací výkon je velmi bídný.samec píše:S 57dB môžeš vysávať o polnoci v panelaku. Ale 400W? Veď toľko mala stará sovietska Ракета.
Můj model o generaci starší má 750W a je příkladně silný
- pocitujlasku
- PCmaniac99
Nemůžu posoudit. Nevím jaká je upravená, a neupravenákejki píše:A není to tou upravenou hubicí? Už se to tu řešilo.Sandal píše:Ono moc velkej "cuc" je taky naprd. Takovej vysavač mám doma, a hubice se strašně na všechno lepí, a člověk se s tim nadře jak vůl. Na domácí vysávání máme zde od kolegů doporučený Electrolux UltraSilencer, a naprostá spokojenost.
Já mám už asi 25 let Vorwerk VK 136 a nic jinýho než Vorwerk mi nesmí do baráku. Všechno ostatní jsou jen vířičky prachu.
Kdyby se jednou při vysýpání cyklonu nepodařilo ulomit pant, nestál nás dvanáctiletý provoz snad ani ty dva čistitelné filtry, které jsem koupil s novým cyklonem. Ty dva filtry a cyklon dobírkou ale nakonec přišly o jen dvě stovky levněji, než nový stejný vysavač, protože se inovovalo a tento model se zrovna doprodával s 50 % slevou.
Možná by se na prodejně našel i lepší, nevím. V tu chvíli mi to přišlo, jako nejlepší volba a nelituju. Jen si ho budu muset hýčkat, aby vydržel co nejdéle, nabídka současných modelů mě nějak neoslovuje.
Vánoční dárek od dětí IRobot už tu stojí odpojený s vyndanou baterkou, jak mrcha, protože nás před pár týdny ve tři ráno vzbudil hlasitým kecáním o ztrátě připojení. Když jsem do něj baterku vrátil, registraci se mi ani po několika hodinách pokusů nepodařilo obnovit - o každém hesle mi řekl, že platí jen 15 minut, ale přišlo i později, než po půlhodině. Čili registraci nemám obnovenou dodnes. Konečně - za ty dva roky sice něco poklidil, ale taková výhra to zase nebyla: víc kraválu, než práce, pod polovinu nábytku se stejně nevešel. Nevím, jestli se odhodlám znovu s ním ztrácet čas. Ještě pořád vypadá, jako pouze zaparkovaný v koutě, dětem jsme to zatím neřekli...
- pocitujlasku
Aj tak na bezne rychle upratanie sa mi najviac osvedcila stara mechanicko-elektricka metla vileda (taka len s valcekom), len uz ma svoje roky a nemam cas ju poriadne vycistit a namazat.
Pocitujlasku- Xiaomi Krakena máme taky, ale kdybychom spoléhají jen na něj, musel by jezdit pořád. Takže jednou týdně velké vysávání, většinou o víkendu. Po něm ještě Xiaomi, aby dobral zbytek.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...