Co nebrat z TEMU

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
martinkopp

#151 Příspěvek od martinkopp »

BRÝLE S AUTOMATICKÝM ZAPALOVÁNÍM? To by se mi hodilo, přestal mi fungovat piezozapalovač na grilu, mohl bych machrovat před kámoši. Jak to má fungovat, něco ve stylu supermana, nebo to jen zapálí cigáro?
kejki

#152 Příspěvek od kejki »

ok1hga píše:a co tohle ?
https://oslogadget.shop/occhiali-autofocali-cz/
nebo tohle ?
https://oneprice-store.com/ideal-vision-cz/
. . . je to reálné ?
Tyhle podvodné eshopy generují po stovkách denně.
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od otakarv »

martinkopp píše:BRÝLE S AUTOMATICKÝM ZAPALOVÁNÍM? To by se mi hodilo, přestal mi fungovat piezozapalovač na grilu, mohl bych machrovat před kámoši. Jak to má fungovat, něco ve stylu supermana, nebo to jen zapálí cigáro?
Myslím si že to je chyba překladu, místo "ZAPALOVÁNÍM" má být "ZAOSTŘOVÁNÍM". :wink:
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Lukas-Peca »

ok1hga píše:a co tohle ?
https://oslogadget.shop/occhiali-autofocali-cz/
nebo tohle ?
https://oneprice-store.com/ideal-vision-cz/
. . . je to reálné ?
To si fakt myslíš, že na takové odkazy bude někdo vůbec klikat?
martinkopp

#155 Příspěvek od martinkopp »

otakarv píše:
martinkopp píše:BRÝLE S AUTOMATICKÝM ZAPALOVÁNÍM? To by se mi hodilo, přestal mi fungovat piezozapalovač na grilu, mohl bych machrovat před kámoši. Jak to má fungovat, něco ve stylu supermana, nebo to jen zapálí cigáro?
Myslím si že to je chyba překladu, místo "ZAPALOVÁNÍM" má být "ZAOSTŘOVÁNÍM". :wink:
Aha, já už to dál nečetl protože mi to přišlo jako hrozná kravina hned v nadpisu :-)
Hydrawerk

#156 Příspěvek od Hydrawerk »

martinkopp píše:Myslím že za zkoušku nic nedáš. Další možnost je to vysekat a vyměnit, takže když se to nepovede tímhle, víc už to stejně nezkazíš.
Zatím jsem to nikdy nepotřeboval. Někdo jinej už ano?? Prodává se ten vytahovák vůbec v normálních prodejnách?
martinkopp

#157 Příspěvek od martinkopp »

Vytahováky se obecne prodávají, jestli ale konkrétně tohle instalatéři používají netuším. Můžu se zeptat. Tipuju že v zemi původu téhle věci budou mít více zkušeností. U nás vodovodní armatury z chinesia ještě nejsou tak rozšířené.
Lojza1

#158 Příspěvek od Lojza1 »

Před časem jsem chtěl vložit fotky posuvky z TEMU. Kvůli refundaci jsem je připravil a teď jsem si na záměr vzpomněl. Na té posuvce je fakt explicitně uvedeno 0.02mm. No nekupte ten set za nějakých 120 Kč, přesně už nevím. Ale mně ta obhajoba refundace aspoň vynesla celkem bezcenné nerezové pravítko 15 cm s natisknutou nepřesnou stupnicí a velmi cennou plastovou krabičku na mou celkem kvalitní posuvku 160 mm, v tuzemsku běžnou, dodávanou firmou Somet za cenu kolem osmi stovek v ne moc dobře chránícím koženkovém pouzdře.
Zrenovoval jsem si cennou, ale starou a velice opotřebovanou posuvku Somet 400 mm z Aukra. Na přesné přebroušení kluzných ploch se mi skvěle osvědčily diamantové brousky z Temu, sada deseti kovových proužků 20 x 150 mm s jednostranně galvanicky zakotveným diamantovým brusivem hrubosti 120# až 3000#, sada za 120 Kč. Běžný karborundový brousek by se rychle tupil a ztrácel rovinnost, byla by to hrozná piplačka, spousta špíny a nakonec by to i na opotřebení brousků jistě vyšlo dráž. Celkově jsou tyto a podobné v dražším provedení za svou cenu výborné.
Doporučuji z Temu sadu pěti nerezových pravítek za cca 180 Kč, konkrétně 20, 30, 40, 50 a 60 cm. Stupnice je dost přesná, rytá, s dvoubarevným potiskem. Hrany jsou rovné a hladké. Pásovina je celkem tlustá. Původně jsem koupil vzorky z jiné nabídky kusově, už ty se mi líbily, byť vyšly trochu dráž. Opravdu u několika vzorků od různých prodejců platií, že kvalita rychle roste s cenou, i když ta sada už je dost dobrá. Podstatná je specifikace "etching process" třeba nad fotografií v popisu, kterou považuji za závaznou pro případné vrácení (nemusel jsem v žádném nákupu). Pravítka s natisknutou stupnicí jsou trochu levnější a celkem mizerná.
Přílohy
P4120049.jpg
P4120049.jpg
P4120048.jpg
P4120048.jpg
P4120047.jpg
P4120047.jpg
Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“