D: tiskárny 2ks, fax, repro k PC, trafa
Moderátor: Moderátoři
K zásielkovni mám zistené toto: Nadrozměrná zásilka: Maximálně 60x50x40, zároveň součet délek všech stran max 150cm, nejdelší strana max 120cm. Váha max 15kg.
Z Cz na Sk to stojí asi 7 a pol €.
Jak monitor, tak tu TV jsem dnes zapnul a po letech naběhly, mají jen nějaké škrábance v krycím plastu na obrazovkách co by nemusely vadit, detaily a fotky pošlu do emailu.
Ta TV nemá podstavec, musel by se nějaký připasovat, a má hlubší škrábance ve větším množství na předním krycím poloprůhledném červeném rámečku co by se nechaly asi i rozleštit, ale to nevím, nemám s tím zkušenost.
Našel jsem i vhodné krabice na poslání Zásilkovnou ...
Vašek
V týdnu připraveno a dnes odesláno na dvě adresy pro dva kroužky.VASEK_W píše:Další krok debordelizace. Nabídka plné krabice trimrů, které bych rád rozdělil mezi nějaké elektrotechnické kroužky. Pokud nějaký kroužek máte, přihlaste se, trimrů je od několika stovek až po tisíce od jednotlivých hodnot. Rozdělovat to budu nejraději podle celých nerozbalených balení, abych to nemusel znovu pytlíkovat
Trimry jsou to malé s roztečí 5mm. Jsou tam papírové i plastové, stojaté i ležaté.
Dále jsou tam rezistorové sítě 1,5kohmů typ "A", je v nich sedm rezistorů se společným přívodem.
A ještě nabízím výkonové rezistory s označením 208-8 56R, těch je několik desítek.
Ilustrační fotky pro hodnotu trimrů např. 100 ohmů jsou v přílohách, a taktéž fotky rez.sítí.
Zatím to vše budu dělit na dvě hromádky, pokud se nikdo jiný do týdne nepřihlásí. Jedna je zatím pro eleferner, a druhá pro ing. Axman.
Kroužkům to pak vše najednou v jedné krabici pošlu za kódy na Zásilkovnu, nebo Balíkovnu.
Hodnoty trimrů k dispozici bez určení počtu kusů, počítat to fakt nemám čas.
v ohmech: 100, 300, 500
v kohmech: 1k, 3k, 5k, 10k, 25, 30k, 100k, 220k, 300k, 330k, 470, 500k,
v Mohmech: 1M
Vašek
Máte tam v bednách vše výše nabízené a poptávané. Dále stovky ks LED, několik druhů obyčejných diod, několik druhů zenerek, rezistory různých velikostí a hodnot, několik druhů svitkových kondenzátorů a elektrolytů. Nějaké slabé vodiče a kabely pro výcvik odizolovávání, případně pro propojování + nějaká další překvapení (sluchátka Koss i mp přehrávače jsou funkční), která kdyžtak vyhoďte do kontejneru ...
Bohužel se kvůli zranění nyní nedostanu pro nějaké další věci, tak snad možná příště. Ale hlavně všechny součástky jsem poslal, dál už by to byly jen přístroje na rozebrání a osazené plošné spoje.
Vašek