V souladu se dvěma posledními odstavci konám už léta.
Ještě pár příkladů závěrem (procházel jsem jeden ze svých zálohovacích diskůch).
[1] Schwaiger CCK 43. Opět plošňákový sym. člen, opět jiný, než dříve zmíněné. Měď je na dolní straně, ale blesk desku dokázal prosvítit. Opletení má kontakt s pásovinou pod dolním šroubkem. Střední vodič je pájený, překrytý šroubem (na foto chybí). I na nějakou konzervaci zřejmě došlo, ale nemám to na foto a v hlavě po letech teprve ne.
[2] Zesilovač UHF, polistopadový, sym. člen s plastovým jádrem. Víčko jsem odpájel a udělal nějaký (už zapomenutý) zásah. Napájení 12V "zdola po koaxu". Na víčku byl lepený štítek s popisem (psaný postaru strojem). Možná to ještě někde premává...
[3] Supercolor Kovoplast, renovace. Lehce jsem odrbal hliník ant. zářiče, použil nové šroubky, matky, podložky. Symetrické svorky jsem zkrátil a připájel k očkům. I na nějakou tu konzervaci došlo, ovšem na foto nevidno. Škatule byla jako nová.

Člen s plastovým jádrem odpovídá
Terozu ze začátku tématu.
[4] Sym. člen stylu jako v bodě [3], ovšem zřejmě z Colorky Vaten. Sym. svorky tvoří otvory na DPS (pevná rozteč). Střední vodič jsem zakončil očkem vytvarovaným z onoho koax drátu a ještě jsem ho procínoval, je to drobet vidět. Zda bylo posléze v krabičce lakováno/nelakováno? Kdo si to má po těch letech pamatovat.
Kromě členu Teroz se už nic z uvedeného zřejmě nesežene nové, nepoužité.