EMOS KF-FbBM-04/4 master/slave predlzovacka

Vše o nekvalitním materiálu, výrobcích, zboží. Vyslovení vlastního názoru na cokoliv a v mezích slušnosti není nijak v rozporu se zákony této země ani Pravidly EB. Vše ostatní jde automaticky směr koš.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#31 Příspěvek od rnbw »

Pri 40W ziarovke ukazuje 41-42VA. Ked pripojim predlzovacku, ukazuje 43VA - bez ohladu na to, ci je rele zopnute alebo nie.
Pikofarad

#32 Příspěvek od Pikofarad »

Relé bere pár desítek mA,prodlužku MS používám 20let,master je osvětlení stolu,pak se vypne vše.Zapomínal jsem vypnout hlavně pájku ,jela i 2 dny zbytečně.Je to užitečná věc
BOBOBO

#33 Příspěvek od BOBOBO »

Ale ransom ti to spočítal !! :lol:
martinkopp

#34 Příspěvek od martinkopp »

Zmiňovaný hřející model měla osoba blízká u compu prý aby zbytečně nejely věci jako monitor, bedýnky, tiskárna a podobné kraviny ve standby když je PC vyplý. Nakonec se ukázalo, že prodlužka žrala víc než věci co měla vypínat :-). Proto jsem na tuhle možnost upozornil.
ransom

#35 Příspěvek od ransom »

Ale BOBO, to bys přeci dokázal spočítat taky. Viď že jo.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
BOBOBO

#36 Příspěvek od BOBOBO »

Nemoh , neznám jeho tarif a reálnou dobu připojení za rok . Osobně by mne to nenapadlo . Řeším jen velké věci , např. ohřev vody . Mám koupelnová kamna a mimo vanění v těch cca 150l ještě v dalším množství umyji nádobí a vyperu . To množství elen spočítané za celý rok u prodlužky šetřím za týden a tak si mohu pořídit rozbočku . Vím , že mne vzala spotřeba DJ 2035 . Odečítal jsem svůj elektroměr a najednou nárůst . Tak jsem kontroloval co běží a ona sviňa tiskárna . Je fakt , že vše vypínám a pod proudem mám jen dvě věci , trafo na zvonek a ledničku . Jinak se žádné STBY u mne nekoná . Nebudeš dělat nějaký výřad ? Příští týden pojedu do P pro okurky .
ransom

#37 Příspěvek od ransom »

Když je ta věc trvale pod šťávou, je roční spotřeba činný příkon 3W krát 8760 hodin. Že to běží trvale, to tu bylo zmíněno.
Příplatek za zelenou energii je pevný - 599Kč/MWh s DPH. Nemá nic společného s tarifem.
Takže ano, dokázal bys to. Musíš si víc věřit. Já sám jsem se seknul, je to 16Kč pro Uršulu, nikoli 14. Počítal jsem z hlavy.
Výřad... Jedině že bys něco vzal Rudolfovi druhému. A Ekkarovi. Možná zbude nějakej starej zesilovač, nevím.
Naposledy upravil(a) ransom dne 09 črc 2025, 12:22, celkem upraveno 1 x.
BOBOBO

#38 Příspěvek od BOBOBO »

Prosím , prosím , pane učiteli kde ???
Kde je co o zelene ??
ransom

#39 Příspěvek od ransom »

Vycházím z tohohle...
"Příplatek za zelenou energii, resp. poplatek na podporované zdroje energie (POZE), je v České republice stanoven na 599 Kč včetně DPH za každou spotřebovanou megawatthodinu elektřiny. Tento poplatek je zahrnut v celkové ceně elektřiny a je povinný pro všechny odběratele."
Nebo to zase zrušili? Já mám vyúčtování za pár kaček, tak do něj ani nekoukám.

https://www.penize.cz/kalkulacky/poplat ... e-vysledek
BOBOBO

#40 Příspěvek od BOBOBO »

Som z teho volaaký zmätený .. :| :| Nyní už vôbec .
ransom

#41 Příspěvek od ransom »

Prosím vás, vysvětlete mu to někdo.
ransom

#42 Příspěvek od ransom »

Behemot píše:toe co za kózla s tó sodó? 8O
Poškozené místo na plastu zakápneš kyanoakrylátem (sekundovým lepidlem) a zasypeš jedlou sodou. Okamžitě z toho vznikne tvrdá hmota na způsob Dentakrylu. Dá se to brousit, drží to na většině plastů jak bejk. Nastavíš s tím třeba vyštípnutej kus, nahradíš vožužlanej nálitek etc.
Celeron

#43 Příspěvek od Celeron »

ransom píše: Nebo to zase zrušili? Já mám vyúčtování za pár kaček, tak do něj ani nekoukám.
Obráceně, nejdříve poplatek na zelený zdroje byl, pak ho 21 nebo 22 zrušili a od ledna 24 už zase je.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Behemot »

ransom píše:Poškozené místo na plastu zakápneš kyanoakrylátem (sekundovým lepidlem) a zasypeš jedlou sodou. Okamžitě z toho vznikne tvrdá hmota na způsob Dentakrylu. Dá se to brousit, drží to na většině plastů jak bejk. Nastavíš s tím třeba vyštípnutej kus, nahradíš vožužlanej nálitek etc.
nejni soda reaktivní, nemuže to třeba dělat bordel ve vlhku nebo tak? by me napadla třeba mouka nebo tak neco, ale soda 8O
Pikofarad

#45 Příspěvek od Pikofarad »

Odpovědět

Zpět na „"Čínský" a jiný šmejd“