EMOS KF-FbBM-04/4 master/slave predlzovacka
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
Příplatek za zelenou energii je pevný - 599Kč/MWh s DPH. Nemá nic společného s tarifem.
Takže ano, dokázal bys to. Musíš si víc věřit. Já sám jsem se seknul, je to 16Kč pro Uršulu, nikoli 14. Počítal jsem z hlavy.
Výřad... Jedině že bys něco vzal Rudolfovi druhému. A Ekkarovi. Možná zbude nějakej starej zesilovač, nevím.
"Příplatek za zelenou energii, resp. poplatek na podporované zdroje energie (POZE), je v České republice stanoven na 599 Kč včetně DPH za každou spotřebovanou megawatthodinu elektřiny. Tento poplatek je zahrnut v celkové ceně elektřiny a je povinný pro všechny odběratele."
Nebo to zase zrušili? Já mám vyúčtování za pár kaček, tak do něj ani nekoukám.
https://www.penize.cz/kalkulacky/poplat ... e-vysledek
Poškozené místo na plastu zakápneš kyanoakrylátem (sekundovým lepidlem) a zasypeš jedlou sodou. Okamžitě z toho vznikne tvrdá hmota na způsob Dentakrylu. Dá se to brousit, drží to na většině plastů jak bejk. Nastavíš s tím třeba vyštípnutej kus, nahradíš vožužlanej nálitek etc.Behemot píše:toe co za kózla s tó sodó?
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
nejni soda reaktivní, nemuže to třeba dělat bordel ve vlhku nebo tak? by me napadla třeba mouka nebo tak neco, ale sodaransom píše:Poškozené místo na plastu zakápneš kyanoakrylátem (sekundovým lepidlem) a zasypeš jedlou sodou. Okamžitě z toho vznikne tvrdá hmota na způsob Dentakrylu. Dá se to brousit, drží to na většině plastů jak bejk. Nastavíš s tím třeba vyštípnutej kus, nahradíš vožužlanej nálitek etc.