Kúpim súrne použité vodotesné zásuvky a vypínače na 230v.

Přístroje, součástky, náhradní díly. Náhrady součástek, kompatibilita apod.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dudo02

#16 Příspěvek od dudo02 »

Vypínače a zásuvky IP 6X boli aj v hliníkovom prevedení - tie si pri demontáži odkladám aj ja... Montáž prechodkami stale smerom dole ak nie je privod zozadu. Tam to chce dodatočné tesnenie aby sa krytie zachovalo.. Nezabúdať na to že krytie v dannej triede je funkčné len pri zaklopených krytoch.

Pikofarad.
"Dobrý gazda sa pre jeden klinec zohne". Človek vyrastajuci v dnešnej konzumnej spoločností samozrejme tomuto nemá ako porozumieť.
tiktak1953

#17 Příspěvek od tiktak1953 »

dudo 2 ,oni to nepochopia čo je mať tolko toho nastavane čo já, a za čo najmenej many!!J som za totality nezarabal ako sa da teraz!Nebolo ani kde kupit stavebny material ako teraz je na smetisku v kontajneroch na stavbach kolko chces,len treba hladat na spravnom mieste.Ani to, že kto by ako já dal neznamej osoby na tyzden trojpodlažnu chalupu z toho jedno pivnica?Ktora ma niekolko desiatok tisic € bez dennych poplatkov za ubytovanie.Vic uz pre vas nemozem zadara urobit borci.Neaku zeleninu zadara ano,tiez nie vsetku.Samoze sa stavia z odpadu ako ja tazko,ale da sa,vidite na chalupe z nutra.
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
HF_Tech

#18 Příspěvek od HF_Tech »

dudo02 píše:Pikofarad.
"Dobrý gazda sa pre jeden klinec zohne". Človek vyrastajuci v dnešnej konzumnej spoločností samozrejme tomuto nemá ako porozumieť.
To bych netvrdil. Horní Uhry v životní úrovni začínají velice rychle dohánět Bulharsko: https://ekonomickydenik.cz/slovensko-je ... tatistice/
tiktak1953

#19 Příspěvek od tiktak1953 »

HF tech,na slov su dve kategorie ludi,jední co sa vezu,podvadzaju,nemozu robit, a druhí čo ích ťahaju!Tí m čo roky tahaju naklad pridavaju a donekonecna to nemohli vydrzat.Tu je vysledok tej ....... pico-viny!!! Ovce,stado je slabe slovo na to co tu žije.Slusneho ako ja,co sa neboji a bojuje proti bordelu len tak nenajdes. Tzv.sebesprava aspon u nas nikdy nefungovala!Horsie to uz ani nemoze byt. To co tu zije, ani nie su ludia.mozete s nimi robit co chcete.
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
dudo02

#20 Příspěvek od dudo02 »

HF_Tech píše:
dudo02 píše:Pikofarad.
To bych netvrdil. Horní Uhry v životní úrovni začínají velice rychle dohánět Bulharsko: https://ekonomickydenik.cz/slovensko-je ... tatistice/
Ako som písal - konzumný človek vychovaný dnešným systémom konzumu, nemá tomu porekadlu ako porozumieť. Ty píšeš o niečom úplne inom ako ja.
Odpovědět

Zpět na „Sháňka po přístrojích, součástkách nebo náhradních dílech“