Co s rybízem
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Jenomže já mluvil o novým ND koupeným bratru před 10 rokama, ty bolševiku. Starý sejtko bohužel prožrala rez, bylo v něm několik děr 0,5cm a větších. V místním Techcentru kam jsem zašel na poradu jestli to jde koupit prodavačka vzala do ruky tu trosku, řekla "Počkejte moment, tohle tady někde mám!" - a po chvíli přehrabávání krabic ve skládku v zázemí prodejny mi přinesla právě nerezový sejtka - A DOKONCE DVĚ, jedno s většíma, druhý s menšíma = hustšíma dírkama ... A když mi dokázala najít i nový kruhový těsnění, byl najednou mlejnek starej skoro století funkční za cenu ani ne stokoruny ... Ty sejtka stačilo jen opatrně sklepat na kuželovým konci kovadliny na menší poloměr a věc fachčí jak nová.BOBOBO píše:Zase kecá , kde by se u bolševika nerez vzal . Já nechápu , jak může furt takhle žvanit . Sám jsem chtěl dopsat , jak mne vždy bralo to obyčocelové sejto . Dnes jsem přemýšlel , zda mám Porkerta vytáhnou na SD z kontejneru ... Zůstal tam sám ....Vytáhl jsem 2rychlostní stator a trafo pro 80A s regulací odbočkou asi 0,8-1,5V ještě to sem dám ....
Jinak to nerezový sejtko vypadá takhle, ty šašku: https://www.domacipotreby.cz/orion-nahr ... sti=522637
Cena už je vyšší, tenkrát mě stálo asi polovičku...