Sony Xpéria 14113 mobil- nejde povoliť prenos dát.
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
Sony Xpéria 14113 mobil- nejde povoliť prenos dát.
Pri Pripojeni zariadenia je moznost iba:Sparovat new zariadenie, a nastavenie pripojenia kde vyskoci to:instalovat sofware.Pri Inportovat fotografie :nenajde mobil!Kable som skusal tri vymenit.Prestalo to stahovat foto. fungovat na troch PC naraz.Ostava ten soft,lenze ako?Nikto mi tu neporadil.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
Ináč sa len pripojím kablom, potvrdim prenos dat, a v PC sa mi objavi ďalší disk - tam si to musím najsť, ale s tým nemám problem.
SUITE programi som zavrhol už dávno.
- tiktak1953
------------------------------
Dnes som Huaweiuom odfotil ako som pred 5 rokmi planoval vodu do uymvadla v podkrovi aspon na umyvanie rúk,či ....
Vodu neni problem od suseda 120 metrov zo sachty ponad zem,cez leto vybavit,len treba to uradne osetriť!
Mate z obrazku lepsi navrh ako to docasne (na 20 rokov) riesit?
- pocitujlasku
Preň existuje plugin napr. aj do Total Commanderu a je to poznať, najmä ak sa tých fotiek /či dokonca videí/ presúva kvantum. Tá rýchlosť je niekde úplne inde, než ak je mobil namontovaný ako "mediálne zariadenie" buď cez Windows, alebo cez nejakú vykopávku typu "PC Suite".
Navyše, je prístup k takmer celému súborovému systému (a ak je root, tak k celému), takže prenos nie je obmedzený iba na konkrétne typy súborov.
Len než by sprostý Jano tuná pochopil o čom je reč, to radšej vytáhne demižón z pivnice a sťuká sa jak ďateľ
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Já když to občas potřebuji, tak nejraději používám pro přenos fotek (ale i jiných souborů) z mobilu do mého stolního PC program Quick Share, který používá Bluetooth. To by mohla být překážka použití Quic Share na PC bez Bluetooth konektivity. Quick Share se musí do PC doinstalovat a nastavit, ale v mobilech s Androidem je myslím od přirození, takže tam se nic instalovat nemusí, ani extra povolovat.