Zkušenosti s nákupy v LIDLu. 2
Moderátor: Moderátoři
Dvě poznámky ke konvici z Kauflandu:
1. Bestron se na svém webu ani jinde na netu ke konvici tohoto typu nehlásí. Manuál jsem nevygoogloval, mám jen papírový.
2. Právě čtu manuál a žasnu, že v něm píšou:
- Tento spotřebič, jeho kabel a zástrčka nesmí přijít do kontaktu s vodou.
- Nedotýkejte se tohoto spotřebiče, pokud byl v kontaktu s vodou. Okamžitě jej odpojte.
Ve smyslu manuálu je tedy třeba tuto konvici používat nějakým velmi opatrným způsobem a rozhodně v ní neohřívat vodu. Nebo návod ignorovat.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval jsem k ní ohebnou hřídel, ale nesehnal. Tak jsem koupil Dremel s hřídelí na výstavě Modelhobby v akci. Prý značka v tomhle segmentu. Kleština šmajdala, regulace otáček jen přepínač 5 poloh, na vyšší otáčky vibruje že se skoro s ní nedá dělat. Po roce se u ní ulomila jedna žíla hned za flexovidličkou na 230V. Ferm u mě vede, Dremelu vytáhnu jen kvůli ohebný hřídeli.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Návod jako vždy - 80% jsou bezpečnostní upozornění, 10% certifikáty a 5% údaje o výrobci a o ekologické likvidaci. Ale zajímavá je informace, že na akumulátor zakoupený v sadě s bruskou mám tři roky záruku. Bruska je na 230V.
Půjde obratem zpátky. Po zapnutí naprázdno brutální vibrace, a uložení hřídele po patnácti sekundách žhavé.
Kolega si před časem koupil v Lidlu napodobeninu Dremelky. Přesně stejný problém. Synovec jednou donesl z Lidlu mikropáječku. Nařídil jsem ji vyhodit...
Zatepla jsem ji včera odnesl do krámu, dostal zpátky pětikilo, a víc to neřeším.