kvalitní kabel USB
Moderátor: Moderátoři
kvalitní kabel USB
Mám zkušenost že zdaleka nejdéle vydrží kabel dodaný se zařízením -Lenovo ,Samsung prostě cokoliv a jakákoli další náhrada má mnohem kratší životnost.
Nemáte tip na výrobce jehož kabely nejsou jen vylepšené tkaničky do bot?
Nejlépe koupitelné v čr . Děkuji
- pocitujlasku
takmer denne.. (asi v Pepcu?) Zdal sa mi v tom blistri kábel oveľa hrubší, ako tie kratšie, navyše opradený "textíliou" ..tak som na skúšku jeden zobral... Vyššia cena (pár centov rozdiel) bola asi len odvodená od dĺžky kábla... Ale som s ním spokojný... konektor ešte po tej dobe a cykloch nabíjaní drží v pohode s origo nabíjačkou k telefónom, vždy sa pekne "zacvakne" a drží polohu... Pri najbližšej návšteve obchodu sa poobzerám po ďaľšom... do rezervy.. Pôvodné káble (a ešte aj krátke) k dvom telefónom - som menil asi po roku...(Redmi)..
- pocitujlasku
urcite? mam tu obycajny kabel a funguje jak na obycajnej nabijacke, tak na 65W nabijacke. Mobil mi signalizuje typ nabijania a s obycajnym kablom vie ist aj na rychlonabijanie (motorola 30W a 65w nabijacka).ransom píše:Kabely na malé proudy při 5A elektroniku nemají. Kabely na velké proudy a na výkony nahnané vyšším napětím naopak nabíječce sdělí, že dovedou víc.
- martinkopp
- martinkopp