Přenos dat a nastavení z OUTLOOK 2007 (W7) do W11
Moderátor: Moderátoři
Našel jsem a spustil na další kopii i ten scanPTS … jde to děsně pomalu občas i hlásí že program nedopovídá … 10GB je 10GB.
Tak snad to popadne dobře …
Jo přes ten odkaz jsem se přihlásil k emailu přes web … naštěstí nic důležitého.
Asi až zítra zkusím naistalovat Thunderbird (starší verzi co jede i pod W7) a udělat export do Thunderbird a pak z něho udělat zálohu, a tu nahrát do Thunderbird ve W11.
Zkoušel jsem dohledat jak provést ruční nastavení pro POP3 na seznam, ale nic jsem nenašel. Další boj bude nastavit ten Thunderbird ve W11.
Nahraný soubor má necelých 7GB ale zdrojový soubor něco přes 10GB …
Povedlo se mi konečně i nají jak nastavit POP3 pro seznam … stačilo správně napsat dotaz a byl to hned prví odkaz.
Nainstalovaný Thunderbird je ve verzi 115.18.0 v 32bit provedení pro W7 a W8.1. W7 32BIT je holá instalace se servis pakem 1 tj. jen s obecnými ovladači co mají s sebou W7, dále je nainstalovaný TotalComadr 6.55 32BIT (normální souborový správce), výchozí instalace MS office 2007 enterprise včetně Outlooku 2007. NTB je ACER Asire 3690
Za celou dobu, co píši tento elaborát, což je dost dlouho, kontrolka disku jen sporadicky problikne, zátěž CPU cca 0%, a bar graf od exportu ukazuje pořad 0%.
Máš v notebooku Win7? Máš.
Máš ve Win7 Outlook (z Office 2007)? Máš.
Máš v Outlooku zachráněnou poštu (příchozí, odchozí...)? Máš.
Tak proč do toho taháš ještě Tunderbird?
Office 2007 jdou nainstalovat i na Win11. Co víc bys chtěl?
Tak nejak...masar píše:Moc dobře nechápu, proč to všechno děláš. Je to jak "chaos velkoměsta".
Máš v notebooku Win7? Máš.
Máš ve Win7 Outlook (z Office 2007)? Máš.
Máš v Outlooku zachráněnou poštu (příchozí, odchozí...)? Máš.
Tak proč do toho taháš ještě Tunderbird?
Office 2007 jdou nainstalovat i na Win11. Co víc bys chtěl?
Jak jsem psal pred tim.
Udelal bych to stejne s tim, ze po uspesnem rozchozeni s Office 2007 a overeni ze data PST jsou OK bych poridil novejsi verzi Office.
Neni to az takova raketa Oficialne koupit, kdyz je pro cloveka ten soft dulezitej.
Navic to je zatim nafurt a ne ve forme kazdorocniho vypalnyho jak je ted zvykem.
Daj si vyhladat "Outlook RCE". Tych dier su tam desiatky. Pocas podpory Office 2007 boli vydane 3 service packy a desiatky bezpecnostnych aktualizacii. Z tych nema teraz nainstalovane nic. A po ukonceni podpory sa nasli dalsie desiatky dier, ktore nikto neopravil (boli opravene len v novsich verziach).masar píše:Nějaké potrobnosti o tomhle strašidle by nebyly?
Pokud vím, RCE hrozby spočívaly hlavně ve využití kategorie "důvěryhodných odesílatelů". V těchto případech stačí tyto kategorie prostě nepoužívat. Rozšířenost útoků na tyto díry v Outlooku je malá, přesto že rozšířenost tohoto poštovního klienta je velká.
Podstatně většími a také veřejně diskutovanými hrozbami jsou tzv. phishing a jiné nebezpečné spamy.