S: schéma, radši však SM na předzes. Rega Cursa v1
Moderátor: Moderátoři
S: schéma, radši však SM na předzes. Rega Cursa v1
Docela slušná práce, i když nápis "vyrobeno v Anglii" podle mne dost přehání.
Podle majitele se při zapnutí otočil potenciometr na levý doraz a zkalibruje se. Celkem normální záležitost.
Ale motorkem je poháněný i přepínač vstupů a měl by také projet všechny polohy a zastavit se v poslední zvolené (já si myslím, že ne: na dálkové ovládání reaguje přepnutím na jiný vstup).
Bohužel je k sehnání jen dokumentace k verzi 3 a ta se nedá použít, resp. jen omezeně (přepíná vstupy relátky, nikoli otočným přepínačem, což je mi vcelku na nic, protože právě tato oblast je zapojená úplně jinak.
Nemáte k tomu někdo něco, prosím?
Jen připomínám, že mám stále jisté pochybnosti o tom, že by tam bylo něco špatně. Na druhou stranu majitel je člověk s excelentní pamětí na po sobě následující procesy, tak proč mu nevěřit, že se mu po zapnutí začnou hýbat jak potenciometr hlasitosti, tak volba vstupu.
Proto sháním alespoň návod k použití, třeba to v něm bude, abych neopravoval věci, které fungují.
Jinak já bych měl tytéž pochybnosti jako Ty. Paměť selhává, a to nejen ve vyšším věku. Dotyčný klidně může mít něco zafixovaného, pak si to třeba pod vlivem nějaké události apod. mírně "upraví"....a je to.
No a i kdyby to skutečně bylo tak, podle mě s tím stejně nic nenaděláš. Exotický stroj s (nejspíš) zamčeným fw pro nějaký procesor, i kdyby ho šlo nějak přečíst, tak neznámý binární/hex soubor atd.
Strašně moc a nejspíš nikam nevedoucího úsilí pro v podstatě ptákovinu (pokud to jinak funguje).
Edit: to, co navrhuje Zaky, je rozumné....
Možná bych zkusil napsat dotaz na některé jejich zastoupení (ENQUIRIES na stránce až dole), jak že se to má správně chovat. Pokud tedy bude existovat nějaký pamětník....
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.