Darujem atrapovú elektroniku z bytu

NEKOMERČNÍ nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Potesi. Nieco z toho postavim.
adakar

#17 Příspěvek od adakar »

Tak Schneider už šiel rudlou po schodoch, pár poschodí, zaujímalo by ma, koľko to má hmotnosť - keď som ho pred tými 30 rokmi niesol v rukách jedným šupom hore, zdal sa mi ľahší.. Na nete ho neviem nájsť, tuším tam mal vzadu Schneider 7603M - google ukáže akurát tak tej značky ističe.. Nereaguje ani na vyššie spomínaný Schneider 7602, až keď to viac upresním, nájde iba bastlírnu... Nechce sa mi veriť, že by na nete neboli.. Tá váha preto, ešte ma čaká tá chladnička Minsk 16E - tá je dúfam o poznanie ľahšia..
stefan31

#18 Příspěvek od stefan31 »

Áno, kľudne to môže byť aj 7603M... ani servisná dokumentácia neuvádza takto označený model, ale len DTV2 a verziu Las Vegas s rozdielnym zapojením vychyľovačiek. Tých ich variant zapojení bolo 12 a osadzovali 27 rôznych typov obrazoviek - od 51-79- tku uhlopriečku. Takže črevá asi rovnaké, iné len skrine, obrazovky, vychyľovačky a hodnoty kódov v servis menu.

Stefan31
adakar

#19 Příspěvek od adakar »

Dobre sa mi zdalo že čísla boli prehodené, Schneider 7306M, len som sa po príchode domov nechal ukolébat vyššími príspevkami.. To už je google veselší -preberalo sa to TU kedysi.

Spratať ľahšiu Minsku tých 63 schodov bola fuška určite väčšia - keďže na rozdiel od TV výškovo dosť presahovala rudlu - aj keď trocha pomáhalo tu kedysi mi poradené spustenie tlaku kolies (ďakujem!). No vytiahnuť tú druhú 9 schodov z pivničných priestorov, pri schode o výške skoro kolesa rudly, pri tej výške chladničky bolo kafe iné.. (a to tri dni späť som riešil Flector na týždňové kríže - zatiaľ ok..) Tak som z nej na rozlúčku okrem kaslíkov, roštov a mini žiarovky (ešte menšia ako malá klasická - nevydúva kryt vo Veritas Columbe) naviac odtrhol šnúru - keby bolo treba zaliatu poctivú..

Posledná šanca, ešte viem niečo vybrať, aj tá tlačiareň je položená za chladničkou, zajtra príde Mesto pre to - teda dúfam!!

edit: Apropo, tú jednu chladničku, mi nechal nájomník v inom byte, som tam pred nejakými 10? 15? rokmi na polposchodie do pivničky vyniesol ako batoh s narýchlo naviazanými šrákmi z lezeckého lana - dnes by som to asi už nedal - ono to snáď ani nebolo tak silou fyzickou, ako silou vôle - a vo vyššom veku si už človek asi dáva podvedome pozor na všetky tie životné zranenia viac..
Přílohy
elektroodpad.jpg
elektroodpad.jpg
schneider_stv_7306m.jpg
schneider_stv_7306m.jpg
Kremik

#20 Příspěvek od Kremik »

Tohle byla kdysi moje oblíbená telka. Ještě ji mám. Tuším i navíc ještě i elektroniku k tomu. Ale ne zdroj. Kdybys byl blíž, dojel bych si pro ni, u té mé už docházela obrazovka. Její servisní menu mě bavilo. Ale bylo občas trochu přihlouplé, někdy se musel povel párkrát zopakovat, než pochopila :-)
adakar

#21 Příspěvek od adakar »

Ten Havířov až tak ďaleko zasa asi nie je - keď som ako dvojročný trafil z neho až sem..

Jedine že by som z neho potrebné vymontoval, a to odložil - a potom čo ďalej.. O reproduktoroch som už uvažoval - ale myslím že by som mohol mať tam z tých čo som likvidoval z prevádzkárne - neviem - je to všetko tak ako som to naskladoval..
Kremik

#22 Příspěvek od Kremik »

Nevím odkud jsi, ale píšeš slovensky. Jestli jsi někde od hranic a vytáh bys mi střeva nebo telku odložil, možná by to za ten výlet stálo.

Edit: Aha, už to vidím, Bratislava. No vždyť píšu že to je daleko.
stefan31

#23 Příspěvek od stefan31 »

Tie telky som rozobral dve, chcel som tie repráky a urobiť "príručné" bedničky, ale u oboch TV tie eliptické mali doslova rozsypané závesy a neviem, či by sa dali dopasovať nejaké napr. z Ali.... ale mám ich dodnes :)

Stefan31
Odpovědět

Zpět na „Nabídka přístrojů, součástek a náhradních dílů“