Darujem atrapovú elektroniku z bytu
Moderátor: Moderátoři
Stefan31
Spratať ľahšiu Minsku tých 63 schodov bola fuška určite väčšia - keďže na rozdiel od TV výškovo dosť presahovala rudlu - aj keď trocha pomáhalo tu kedysi mi poradené spustenie tlaku kolies (ďakujem!). No vytiahnuť tú druhú 9 schodov z pivničných priestorov, pri schode o výške skoro kolesa rudly, pri tej výške chladničky bolo kafe iné.. (a to tri dni späť som riešil Flector na týždňové kríže - zatiaľ ok..) Tak som z nej na rozlúčku okrem kaslíkov, roštov a mini žiarovky (ešte menšia ako malá klasická - nevydúva kryt vo Veritas Columbe) naviac odtrhol šnúru - keby bolo treba zaliatu poctivú..
Posledná šanca, ešte viem niečo vybrať, aj tá tlačiareň je položená za chladničkou, zajtra príde Mesto pre to - teda dúfam!!
edit: Apropo, tú jednu chladničku, mi nechal nájomník v inom byte, som tam pred nejakými 10? 15? rokmi na polposchodie do pivničky vyniesol ako batoh s narýchlo naviazanými šrákmi z lezeckého lana - dnes by som to asi už nedal - ono to snáď ani nebolo tak silou fyzickou, ako silou vôle - a vo vyššom veku si už človek asi dáva podvedome pozor na všetky tie životné zranenia viac..
Jedine že by som z neho potrebné vymontoval, a to odložil - a potom čo ďalej.. O reproduktoroch som už uvažoval - ale myslím že by som mohol mať tam z tých čo som likvidoval z prevádzkárne - neviem - je to všetko tak ako som to naskladoval..