Quadrex vruty a bity
Moderátor: Moderátoři
Quadrex vruty a bity
Je to nějakej úlet nebo přichází novinka? Koukám na net a moc toho obchodníci nenabízí a v sadách bitů ho taky nevidím. Nebo spíš nevím, jak se to na bitech značí. Q00, Q01, podobně jako PH00, PH01?
Dá se to šroubovat nějakým jiným bitem?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
https://www.wintech.cz/bity-ctyrhran-robertson/
TONA mala v "základnej" výbave GOLA sád rozmer 5,5mm či už orech/ oriešok, alebo "aspoň" vidličák 5,5/7 mm..
Len na okraj... mnohý si pamätáte "rúčku" na vyťahovanie telefónnych žiaroviek z tých hlbokých objímok (ani gúgel o nich nevie) .. taký oceľový "prípravok" - pozdĺžne prerezaný... ten sa dá perfektne použiť pri montáži M3 matíc - utiahnuť už nie - samozrejme... na to treba kľúčik,resp. oriešok.. ale pomôcka je to pri skladaní stoviek dosiek "bohovská".
Quadrex SQ je jen čtvereček v hlavě a Uniquadrex je kombinace toho čtverečku a křížáku. Ten žaluziák kecal, nasázel mi do oken Uniquadrexy. Jde to povolit pomocí PH00. Ale pokud to chci s magnetickým držákem našroubovat, šroub se na bitu viklá a může upadnout. Žaliziák na to měl bity Quadrex SQ, jen čtvereček na bitu mu to drželo v jakýkoliv poloze jak přibitý.