Sleva 2 USD na plosnaky z JLCPCB
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
U těch prokovovených jsem našel, že je požadovaná šířka min. 0,5mm a je potřeba aby byl poměr délky ku šířce 2:1. Délku uvádějí 0,5 až 6mm.
Tady v čechách vyrobí i jiný tvar ale je u toho dost výrazný příplatek.
https://jlcpcb.com/help/article/pcb-des ... ge-plating
20ks stálo 20USD ale randál udělalo poštovné 30USD takže celkem za 50USD. Za 10dní od objednání jsem uši měl na stole a kvalita super, ani tam té práškové neudělali kilometrovou vrstvu, takže otvory pro šroubky pasují.
Jedna nejmenovaná česká firma: bez výkresu nic nebudeme dělat(poslal jsem jim .step a rozbal v .dxf) a když tak si měsíc počkej, za kus budeme chtít 60kč. Pak co neřekli a stalo se: šílená vrstva barvy, obtisky v otvorech asi od háčků, když nanášeli barvu. Podotýkám, že to není jediná zakázka, kde byly tyto závady.....
EDIT: hm tak tady to levnejsi nebude, upnul jsem 3D model a vypadlo mi $87.24 a to este bez zavitovani...
Opět mě k tomu dohnala situace, kdy v ČR mi nikdo ani neodpověděl, anebo jsem to musel neustále urgovat. Je tedy fakt, že frézovat sklolaminát je chuťovka a superbordel
Ještě k tomu poštovnému, bylo to to nejdražší DHL, takže by se to ještě dalo stáhnout. Nejlevněji vychází loď, ale tam je to na dlouho.
Teď jsem se koukal a barevný elox vypadá, že dokážou taky.
Dokonca im už stúpol aj počet sťažností na Europacket. Screenshot vznikol ešte pred bordelom tam: