Uhlíky do zbíjačky 6,5 X 7,5 X 12mm s klobúčikom min 11mm
Moderátor: Moderátoři
- tiktak1953
-----------------------------------ferdislav píše:To zajímavé moc není,jelikož je mnoho typů uchycení uhlíků, jen některé není tak festovní jako výše zmíněné.. důležité je jen aby plech dolehl na kovovou část šachtičky
fredislav-nie je dolezite aby plech dolehl na šachticku,ale aby doliehal na dostatocne velku plochu,a to je velky rozdiel!V mojom pripade mi poslali uhliky s plieskom o priemere 10mm. Otvor na drzak uhlika nad sachtickov je 12mm drzak uhlika zo zavitom ma 13mm. Pliesok na uhlik musi byt min 11mm ,inac sa velka cast pliesku vobec neopiera o sachticku.Tym padom sa spoj prehrieva,........! Vyrobit new pliesok nem problem,len neni kedy.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
- tiktak1953
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
A ešte pozor, niektoré náradie má každú krytku na uhlík inú. Na jednej býva nejaký výčnelok ktorý zapadá do otvoru na jednej strane, takže keď sa dá na nesprávnu stranu, tak odstáva a nemá to dobrý kontakt. Už som také náradie mal v rukách. Treba krytky skontrolovať či sú úplne zhodné alebo či sa niečim nelíšia, a aj miesto kde dosadajú (niekto ich totiž mohol zameniť z iného náradia).