Uhlíky do zbíjačky 6,5 X 7,5 X 12mm s klobúčikom min 11mm

Problémy s elektrickým nářadím

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ferdislav

#16 Příspěvek od ferdislav »

S tebou nemůžu v tomle soutěžit
doktor365

#17 Příspěvek od doktor365 »

BOBOBO píše:Koho ještě překvapí zásadní chyba , nejsou zdarma .
To bude ono
tiktak1953

#18 Příspěvek od tiktak1953 »

ferdislav píše:To zajímavé moc není,jelikož je mnoho typů uchycení uhlíků, jen některé není tak festovní jako výše zmíněné.. důležité je jen aby plech dolehl na kovovou část šachtičky
-----------------------------------
fredislav-nie je dolezite aby plech dolehl na šachticku,ale aby doliehal na dostatocne velku plochu,a to je velky rozdiel!V mojom pripade mi poslali uhliky s plieskom o priemere 10mm. Otvor na drzak uhlika nad sachtickov je 12mm drzak uhlika zo zavitom ma 13mm. Pliesok na uhlik musi byt min 11mm ,inac sa velka cast pliesku vobec neopiera o sachticku.Tym padom sa spoj prehrieva,........! Vyrobit new pliesok nem problem,len neni kedy.
Naposledy upravil(a) tiktak1953 dne 20 říj 2025, 18:25, celkem upraveno 1 x.
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Pikofarad

#19 Příspěvek od Pikofarad »

tiktak1953 píše:Uz mam aj velke krce v litkach od pretazenia
Kup si kompresní punčochy ,to pomáhá a chrání👍
BOBOBO

#20 Příspěvek od BOBOBO »

Daruj mu je !
tiktak1953

#21 Příspěvek od tiktak1953 »

Piki,50x za den po rebriku do vysky 7m na 72 rokov je dost.Mna tie krce hore ,pred pardnami dole v nohach chytia v noci pri neakom prudkom pohybe.Je 🤐 bolest aj pat minut,nejde to ani rozchodit!Podla odbornikov je to reakcia svalov na obranu pred poskodenim svalov.beriem dva dni Magnezium zda sa ze trochu pomaha.Ja cely den nezastanem,lebo mam toho vela,a rad robim jednu vec za druhym.Neviem si predstavit dve hodiny nic nerobit.Vecer sedim za PC aj ked uz nevladzem aj hodinu,vybavujem postu ,kuknem co sa deje vo svete,v skurv.absurdistane slovakbordel.Tie gaty neviem ciby pomohli,ked tie krce je reakcia na pohyb v leze.Krcove zily nemam,len pri krci sa vytvori taka tvrda hruba vonkajzia zila cičo.
Zbieram hlavne nefunkčné náramkové hodinky PRIM,prípadne rôzne opravím.
Urobím hodinársky kurz pre začiatočníkov podľa priania.
Pikofarad

#22 Příspěvek od Pikofarad »

Nejlepší je Magnesium bisglycinát,ty šuměnky z obchodu stojí za prd,nech si napsat i Kalium chloratum a křeče zmizí.
PotPalo

#23 Příspěvek od PotPalo »

Keď má uhlík širšiu stranu 7,5 mm, tak šachta naň bude mať vnútorne tak 8 mm. A pokiaľ je z 1 mm hrubého plechu, tak vonkajšia šírka by mala byť 10 mm. Takže 11 mm priemer úchytky je aj s rezervou. Teda pokiaľ ten koniec šachty niekto nezdeformoval ako sa tam snažil narvať väčší uhlík. Podľa mňa keby sa to pekne narovnalo a očistilo, tak to musí mať dobrý kontakt.

A ešte pozor, niektoré náradie má každú krytku na uhlík inú. Na jednej býva nejaký výčnelok ktorý zapadá do otvoru na jednej strane, takže keď sa dá na nesprávnu stranu, tak odstáva a nemá to dobrý kontakt. Už som také náradie mal v rukách. Treba krytky skontrolovať či sú úplne zhodné alebo či sa niečim nelíšia, a aj miesto kde dosadajú (niekto ich totiž mohol zameniť z iného náradia).
Je na čase vymeniť primátora Bratislavy, a celú tú neschopnú pakáž okolo.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické nářadí“