Tek 465B je vcelku běžný dvoukanálový osciloskop, jehož hlavní výhodou oproti ještě starším typům tehdy byla náhrada indikačních žárovek LEDkami.
Ovládání osciloskopů této třídy je velmi podobné a stačí všeobecné základy nebo návod k jinému podobnému dvoukanálu.
Pokud jseš ochoten zaplatit někoho, kdo ty průklepy vytáhne z bloku a přefotí na kopírce, tak by to snad šlo. Mám pocit, že půlka manuálu je popis elektroniky a kalibrace.
Udělám to jinak,na co přijdu to budu vědět a co mi nebude jasné hodím sem jako konkrétní dotaz.Ale i přesto díky.Stejně jsi psal,že je to hrozný samizdat.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.
Kdybys narazil na někoho, kdo dělal na Sluvisu nebo Kancelářských strojích, tak k těmto strojům měli tyhle dokumentace přeložené, protože tyhle stroje měli. Můj samizdat je taky z Kanclstrojů.
Nevím sice, kolik vám je, ale pokud pod 60, nejlepší super řešení je naučit se anglicky tak, aby tuto manuálštinu člověk zvládal. Je to v našem oboru (a nejen v něm) nejlepší investice, jaká může být.