Tektronix 465B

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

Tektronix 465B

#1 Příspěvek od pajosek2 »

Ahoj, nemáte někdo český návod k tomuto přístroji? Mám jen anglický a moje anglina není nejlepší.Díky.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
Sendyx

#2 Příspěvek od Sendyx »

Máme, ale je to brutál samizdat, osmá strojopisná kopie. Je to komplet velký manuál, ne ta malá příručka.
tandel

#3 Příspěvek od tandel »

Tek 465B je vcelku běžný dvoukanálový osciloskop, jehož hlavní výhodou oproti ještě starším typům tehdy byla náhrada indikačních žárovek LEDkami.
Ovládání osciloskopů této třídy je velmi podobné a stačí všeobecné základy nebo návod k jinému podobnému dvoukanálu.
Jarous
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jarous »

Mám Tek 465A,je to super osciloskop,na to že má cez 20 rokov je stále "v dobrej kondícii".Manuál mám bohužiaľ len anglický :(
tandel

#5 Příspěvek od tandel »

Ten manuál (i když asi v angličtině) má poměrně vysokou cenu:

http://www.bucek.name/stranky/nabidky_v ... meraky.htm
Sendyx

#6 Příspěvek od Sendyx »

Na Aukru prošel za cca 600, samozřejmě anglický. Cena od Teku bude ale taky bučkovitá.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

díky budu se muset obejít bez toho českého manuálu,jen jsem to chtěl mít komplet.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Sendyx

#8 Příspěvek od Sendyx »

Pokud jseš ochoten zaplatit někoho, kdo ty průklepy vytáhne z bloku a přefotí na kopírce, tak by to snad šlo. Mám pocit, že půlka manuálu je popis elektroniky a kalibrace.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pajosek2 »

Udělám to jinak,na co přijdu to budu vědět a co mi nebude jasné hodím sem jako konkrétní dotaz.Ale i přesto díky.Stejně jsi psal,že je to hrozný samizdat.

Sendyx

#10 Příspěvek od Sendyx »

Jo, ty průklepy jsou dost hrozné.

Kdybys narazil na někoho, kdo dělal na Sluvisu nebo Kancelářských strojích, tak k těmto strojům měli tyhle dokumentace přeložené, protože tyhle stroje měli. Můj samizdat je taky z Kanclstrojů.
barbucha1m

#11 Příspěvek od barbucha1m »

Schemata a návody ale jen angličtině zkus. Já tam sehnal na Tektronixe 465. na 465b je tam taky.
http://bama.sbc.edu/
mtajovsky

#12 Příspěvek od mtajovsky »

Nevím sice, kolik vám je, ale pokud pod 60, nejlepší super řešení je naučit se anglicky tak, aby tuto manuálštinu člověk zvládal. Je to v našem oboru (a nejen v něm) nejlepší investice, jaká může být.
tandel

#13 Příspěvek od tandel »

To záleží na mnoha okolnostech. Čím dál víc teď frčí úřední čínský jazyk a bude hůř. Slovník v knihkupectví stojí 900 Kč.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“