CD player harman/kardon HD 710 zajímavost
Moderátor: Moderátoři
- jardafiala
CD player harman/kardon HD 710 zajímavost
Zajímavý ale je, že ty samý byly v VHS rekordéru Tesla VM 6465 (licence Philips) a ty jsou funkční ještě po 40 letech všecky. Měl jsem tři vraky a jako zdroj ND už pomalu dochází.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Psát tady něco o PRCákovi dále kombinovaném s nejhorším překupníkem zvaným Temu technik snad ani nemůže.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Tak cca na 150% to nebylo to samé. Nebo si vážně myslíš, že když něco na pohled vypadá stejně, tak to stejné je (navíc po oněch 40 letech "pokroku" směrem do (!) )?Celeron píše:Jestli tam jsou tyhle mrchy, ...
Zajímavý ale je, že ty samý byly v VHS rekordéru Tesla VM 6465 (licence Philips) a ty jsou funkční ještě po 40 letech všecky.
kdo ne - hledá důvod.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, taky mám v zásobě většinou Omrony. Dávat čínskej hnůj do relativně slušné elektroniky fakt ne.JirkaZ píše:Já pokud mám vůbec uvažovat o mikrospínači (ve smyslu aby fungoval normální dobu), tak zásadně kupuju Omron.
Psát tady něco o PRCákovi dále kombinovaném s nejhorším překupníkem zvaným Temu technik snad ani nemůže.
Nevadí. Jen nechápu, co tě tak rozrušilo na faktu, že na pohled stejný mikrospínače z posledních cca 15 let stojí za velký H a ty samý 40 let starý jsou dodnes funkční.JirkaZ píše: Vadí Ti, když někdo (nejen já) napíše pravdu, nebo se snaží uvést věci na pravou míru?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Před 40 lety ještě PRCák byl tam, kde měl zůstat nastálo a ve světě (zejména tom západním) platila nejrůznější dnes odmítaná či ignorovaná pravidla.
Ale nechme toho, já se jen coby technik snažím o přesnost a pravdivost (zcela v rozporu s dnešními zvyky).
kdo ne - hledá důvod.