Úprava generátoru ultrazvuku
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
dog-repellents-schematic.gif- (29.53 KiB) Staženo 91 x
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
miroslaw: ten návod je v zásadě správný, ale málo podrobný, takže bez znalostí elektroniky si s tím stejně asi neporadíš. Navíc není jisté, jestli to pomůže.
To jsem právě doufal, že zde na fóru najdu nějakou dobrou duši, co mi s tím dokáže pomoci, klidně za úplatu. S možností, že to stejně nepomůže, jsem smířený, ale chtěl jsem to vyzkoušet...Lukas-Peca píše:EKKAR: je vidět, že s tím nemáš žádné zkušenosti. Někteří psi blafají i bez externího podnětu, třeba když majitel není doma a oni se tam sami bojí (třeba pes mého souseda, ten je normálně potichu, ale některé dny řve opravdu v kuse od rána do večera, až mě to taky začne s**t, přestože je to jinak sympaťák). A někteří psi jsou prostě dementi a štěkají ve dne v noci v kuse, v tom případě bývá průvodním jevem to, že je dement i páníček.
miroslaw: ten návod je v zásadě správný, ale málo podrobný, takže bez znalostí elektroniky si s tím stejně asi neporadíš. Navíc není jisté, jestli to pomůže.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš zkusit koupit toto a budeš to mít i s měničem: https://www.aliexpress.com/item/1005008363387198.html Akorát ten měnič, který je stejný jako ten z hadexu, je určený k připevnění na čisticí vanu, takže k tomu bude potřeba udělat akustický obvod, jinak ho zničíš. Na to AI taky nějak zapomněla. Propojení s koupeným antištěkem zatím řešit nemusíš, prostě to nastražíš za okno a až čokl začne řvát, tak to zapneš a uvidíš, co se bude dít.
Něco jako "ultrazvukové dělo".