Opravuje někdo nepodporované programátory Elnec?
Moderátor: Moderátoři
@elnovy: umm... to vygeneroval chatbot?
@danhard: ano, to vim. Ale ty ochrany jsou rizene a vyhodnocovane v FPGA, tj. cerna krabicka (ty FPGA tam jsou dve). Jak jsem psal, neni problem vykreslit schema, jen jsem s deskami nechtel zbytecne manipulovat, abych je neposkodil.
SuperPro XL/L+. Je přes LPT1, na W7 chodí. Zatím jsem s ním naprogramoval vše kromě Atmelů. ZIF bez problémů, redukce jsem si dělal sám. Ovládací SW je jednoduchej. Umí taky testovat TTL a MOS šváby. U nich jsem i pochopil jak konfigurovat v souboru švábů a pár švábů, co nebyly v databázi si uplichtit sám.eleferner píše: ktery konkretne ten Xeltec mas? A jak ses s nim spokojeny (vkladani IC, redukce pouzder, ovladaci SW...)?
Někde jsem ale četl, že je vevnitř našitej natvrdo a nelze aktualizovat pro další procáky, paměti, GALy a podobný. Nevím, dodnes jsem neměl potřebu ho rozpůlit a zkoumat.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
U Xeltecu jsou chyby v definicích. U mě třeba u 7432, opaveno. Definice jsou texťáky a když začneš od 00, 04, 74, tak se dá pochopit jak napsat podobný definice pro další šváby.RayeR píše:Jo, ten test 74xx mi u nekterych cipu hlasi falesne chybu, prestoze je normalne funkcni, jestli by pomohla treba naka kalibrace tema odporama...
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!