Na závadách, kvůli kterým si musíš zalehnout do auta, či dokonce pod něj, je podle Murphyho typické, že se dají očekávat právě za nejhoršího možného počasí...
Jen zajímavost kdyby to ještě někdo sledoval. Vylezlo sluníčko přesně jak ukazoval meteogram na Aladinovi tak jsme vzal měřák a šel ven. Na konektoru G63 (samozřejmě přístupný víc než blbě) je po zapnutí mlhovek na čísle 1 napětí 12V. Takže jsem otevřel páté dveře, ověřil zem a járovku. Pak mě napadlo měřit napětí na objímce bez járovky a ejhle, je tam 12V. Járovka však pořád nesvítí takže jsem přepnul měřák na měření A, na + proti zemi naměřím 20mA (prakticky do zkratu, měřeno na rozsahu 20A na konektoru u objímky ). Takže chyba byla, když už jsem se tam zkroutil, měřit výstup relé na G63 měřákem, udělám si járovkovou zkoušečku. Pokud se mi na čísle 1 G63 rozsvítí tak je chyba v konektoru G33 nebo někde jinde po cestě (L21 ?), uvidím při dalším pokusu. Pokud je chyba ve zmíněném konektoru či po cestě tak nejspíš nebudu rozebírat tapecírunk, natáhnu drát od G63. Teď už jen najít G33 případně L21...